CHRISTMAS

Jag ber så himla mycket om ursäkt för den usla uppdateringen.. Det är så man får skämmas, det har hunnit blivit fjärde advent sedan jag skrev sist! Jag ska skärpa mig, ser på statistiken att mina trogna läsare kikar in varje dag fast det varit dött här ;)

Det har hänt så mycket dom senaste veckorna att jag knappt kan minnas hälften. Men jag har då i alla fall handlat klart alla julklappar till nära & kära, vilket känns skönt! Det har blivit många shoppingvändor må ni tro med min underbara vän, som för övrigt fyllde 20 år här om helgen ♥. Det firade vi med bowling och middag på Church Street inne i Gävle med trevligt sällskap och goda drinkar!

  

Det har även kommit en hel del snö dom senaste dagarna, så här lagom till julafton och allt! Jag tycker det är mysigt med snö faktiskt (trodde aldrig jag skulle skriva det där), den ligger så fint på träden och det blir så mycket ljusare ute! I vilket fall så har jag bara två skift kvar att jobba innan jul och sedan är jag ledig till den 2 januari, hur skönt?!

Nej nu måste jag sova så att jag är pigg och alert till jag ska iväg och jobba imorgon! 

GOD NATT & HA DET BRA, SÅ HÖRS VI - JAG LOVAR ;)


TORSDAG 1 DECEMBER


Då var äntligen december här! Nu börjar nedräkningen till julafton, i alla fal för många barn. Hehe, jag har inte riktigt fått den där känslan ännu. Den kom men den försvann lika fort, måste bero på att den snön som kom på första advent inte ligger kvar.. Men bara det är snö på julafton är jag nöjd!!



Nu ska jag snart ut och jobba ett sista nattskift i gropen, sedan är jag ledig till på onsdag! Det ska bli så skönt, imorgon tänkte åka iväg på en shoppingsväng med Erik. Ska kika på lite julklappar tänkte jag. Bäst att passa på när man är ledig!

HA EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL /KRAM


RSS 2.0