27 SEPTEMBER

Tiden den bara rullar förbi, det var som sagt ett tag sedan.. igen, men jag är så trött på min dator! Skärmen/bilden glappar och hoppar hejvilt och man blir mest bara irriterad. Det blir till att leta efter en ny, snarast!

 
Den här söta goa lilla Ludvig var och hälsade på i förra veckan! Är man nå go då hihi?

För övrigt så har det inte hänt så mycket, har fått min nya mobil som är så snygg så!! Annars är det bara jobba jobba jobba som gäller, men jag tycker det är rätt skönt faktiskt. Att veta vad man ska göra när man vaknar är bra;)
På fredag, eller natten till fredag åker nämligen jag mamma svärmor Bella och hennes mamma till inget mindre än Ullared!! Gu så vi ska shoppa, nu är det snart ett år sedan sist. För er som inte har varit där, ni måste åka dit! Många tror att dom bara har skräp, men man kan göra en jädrans massa fina fynd!!

Nu ser jag att tiden börjar rinna iväg och det är dags att slå igen luckan för ikväll.

GOD NATT, KRAM


21 SEPTEMBER

Nu är jag här igen, efter ett litet uppehåll. Men jag har haft en massa annat för mig och så har orken inte riktigt funnits.

 Just nu känner jag mig i alla fall superglad, fick min lönespec idag och jag säger bara - oj oj ooooj! Så himla skönt säger jag bara! Men jag har en sådan beslutsångest över vad jag ska unna mig för något. Efter allt slit med jobb hela sommaren och eftersom att det inte blir någon utlandsresa än på ett tag så så förtjänar jag något riktigt riktigt fint!;)

Jag har i alla fall beställt en ny mobil, som kommer vilken dag som helst hoppas jag! Men frågan är, ska jag köpa mig en ny dator eller en systemkamera? Min dator är glapp och bilden hackar rätt var det är, så det vore det smartaste men jag vill ju ha en systemkamera också. Hmm, får nog suga på den karamellen ett tag till. Eller så slår jag till på båda, men då ska jag hitta något jag verkligen vill ha! 

Nu ska jag göra min en kopp te och sedan glo på tv en stund innan det är dags för sängen!

Ha det bra alla fina, KRAM


WEEKEND

Hallå mina vänner!

Jag har haft fullt upp hela helgen och har därför inte haft tid att blogga. I fredags efter jobbet blev det till att baka tårta, en riktig chokladig sådan! Sedan åkte jag till svärföräldrarna på kräftskiva, det blev en riktigt trevlig kväll!



I lördags var det full rulle återigen, mamma fyllde nämligen år! Så en massa gott fika (och tårta såklart) + underbart väder fick det bli med släkten! Och mot kvällning var det bara att svira om till lite mer festligare klädsel för att ha en trevlig kväll med vänner och gott att dricka! Även det en lyckad kväll:)

Nu ska jag göra i ordning lite tacos tänkte jag. Vi hörs sen!


ONE PIECE

Ja då var det åter igen torsdag och imorgon fredag. Vilket innebär helg! Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt, var bara upp på affären med mamma en snbbis. Kom hem med en bukett vita liljor! Så fint att ha färska blommor hemma, plus att dom doftat gott.

Igårkväll när Hjärtat kom, hade han med sig ett paket till mig. Och i där låg det en ONE PIECE!!
Hihi, gissa om jag blev glad! Han är då för go han min prins, han tyckte att den var jag värd gohjärtat mitt:)

Jag visar en bild på den imorgon, för nu ska jag göra ett ryck och städa undan en massa kläder som ligger i en enda stor hög..

PUSSKRAM PÅ ER


CYPERN

Kom på att, för exakt ett år sedan var jag och Erik på Cypern! Förstå att ett år kan gå så fort? Det känns som att det var igår vi låg där vid poolen, gick till havet, åkte vattenskoter, snorklade, gick promenader på kvällarna och tittade i affärer och åt på mysiga restauranger.. Vi har varit på väg att boka resa flera gånger nu dom senaste veckorna, men jag ville först se om jag fick fortsätta jobba. För får jag jobba och tjäna pengar, då gör jag hellre det och åker sen. För det går lika bra, fast jag vill ju åka nu!! Allra helst när jag sitter och tittar på alla bilder från då..

     

Ne så fort vi får möjlighet så sticker vi till värmen, det har jag bestämt!


7 SEPTEMBER

Helloo!

Är allt bra med er? Med mig är allt bra, har precis varit ute på en promenad med moster (en blöt sådan). Så klart skulle det börja regna, men det vara bara att traska på och hoppas på att det skulle sluta (vilket det inte gjorde).. Var även ut på en långpromenad igårkväll också och det kändes i benen imorse när jag vaknade kan jag tala om, haha!

Efter jobbet igår tog jag fram bakgrejorna och satt igång med "Äppelmuffins". Dom blev riktigt goda, det är ju faktiskt kul att baka! Jag tog med mig en påse till jobbet och bjöd på, och dom uppskattades då verkligen. Dom försvann på en gång och det är väl ett bra tecken, hoppas jag ;)


Bild från våran trip till Göteborg

Nu ska jag hoppa i duschen, sen hämta Hjärtat och sen mysa framför tvn!


5 SEPTEMBER

Ja det var den helgen det och dags för nya tag för en ny arbetsvecka! Just nu sitter jag i soffan med Bella och väntar på att Idol ska börja. Vi har nyss varit på en promenad med lilla Sven, skönt! Jag har även hunnit gjort nya fina naglar, som självklart Bella har gjort! Så fina så, man känner sig så mycket snyggare med fräscha naglar (konstigt nog). ;)


Bild från förra gången jag gjorde naglar!

Igår var jag riktigt effektiv - hjälpte pappa att måla på den nya carporten, städade och bäddade rent i sängen och hann med 1½ timmes powerwalk med moster!! Plus en massa små saker, så det kändes skönt!

Nej nu har Idol börjat, vi hörs! PUSSKRAM


SÖNDAG - 4 SEPTEMBER

Idag fick det bli sovmorgon, skönt! Ligger fortfarande kvar i sängen men har varit vaken ett tag faktiskt ;) Det är så skönt att ligga och dra sig, tycker jag i alla fall!

Igårkväll blev det middag på O'learys, gott gott! Sedan när vi var klar gick vi bort till bion och tittade om det gick någon bra bio. Men ne det gjorde det inte, ingen som verkade lockande. Så vi åkte hem och slog på en film istället, vilket fungerade lika bra och var lika mysigt det!

  

Nu är det dags att pallra sig ur sängen och hoppa in i duschen och sedan ta tag i städningen!


16:00

Var som sagt upp och åt lunch med Hjärtat, det fick bli bakad potatis med kycklig-curryröra. Smaskens var det! Gick även in på Blommor & Rum och kom hem med en ny fin kudde i linnetyg!


Den med texten "Njuta" hade jag sedan tidigare.

Ikväll blir det middag med Hjärtat inne i Gävle!


3 SEPTEMBER

Denna vecka har bara rusat förbi och vips så var det en ny månad till på köpet. Nu är det alltså september, ja snart står det inte på förens det är jul..

I torsdags var jag och såg Jag saknar dig på bio med Amanda Elin och Therese. Den var riktigt bra alltså, den var om inte annat väldigt sorglig. Det var inte bara vi som satt och snyftade där i biosalongen om man säger så... Så har ni möjlighet att se den så gör det!


Snart är sommaren slut..

Nu ska jag göra mig klar och sedan ska jag och Hjärtat  åka och äta lunch!


RSS 2.0