30 OKTOBER

Nu har jag precis kommit hem ifrån moster, har varit där nu på eftermiddagen och bara umgåtts. Vi har pratat och bakat bullar, både kanel och vaniljbullar!

  
Det här dokumentet i gammaldags papper fick följa med hem här om dagen

Imorgon väntas en shoppingdag med bästa Bella!

Ha en fortsatt trevlig kväll på er!


27 OKTOBER

Halloou!

Nu var det ett tag sedan igen, men denna vecka har varit väldigt impulsiv om man säger så. I måndags fick jag veta att jag fått förlängt på jobbet till sista januari och att jag ska börja jobba skift!! Så nu har jag jobbat en eftermiddag 14-22, min första natt någonsin(!!) 22-06, och ska ut nu inatt igen. Sedan är jag ledig till onsdag nästa vecka!



Imorgon, fredag är det konsert med 50 Cent som gäller för hela slanten!! Det ska blir riktigt spännande och grymt kul att se honom live! Hoppas på en lyckad kväll! 

Nu ska jag försöka vila lite innan jobbet, KRAM


GOOD NIGHT

Nu säger jag snart god natt, men tänkte bara tipsa om en superbra olja till håret!

För någon vecka sedan köpte jag nytt hårserum/hårolja, det fick bli från Moroccanoil. Kan säga att det hittils fungerat bra på mitt hår, då det känns lite slitet och torrt. Plus att det lukat så himlans gott!! Det finns för både tjockt och lite tunnare hår, jag köpte light eftersom att jag har tunnare hår.



MOROCCANOIL

"En unik formel rik på antioxidant arganolja som ögonblickligen absorberas av håret och genast gör det mer lätthanterligt, ger lyster och långvarig konditonering utan att lämna rester. Hjälper till att stärka håret, samt återställa hårets glans och mjukhet."


20 OKTOBER

Då var det dags för helg igen då, ett sista arbetspass sen så. Har ännu inget planerat men alltid dyker det upp något!

Denna kväll har jag tillbringat med bästa Bella och Anna, vi har pratat om allt möjligt. Tjejsnack och myst! Tack för pratstunden, det betyder mycket för mig<3 Idag fick jag även hem ett paket med posten, med en super fin tröja från Hunkydory. 



Nej nu åker ögonlocken snart igen.. GOD NATT på er!


18 OKTOBER

Just nu sitter jag i soffan och värmer mig under en filt. Jag fryser som en tok, när vi klev ut genom dörren på jobbet började det ösregna - så typiskt, eller hur?! Nu har jag gjort mig en kopp te i alla fall och tänt en massa ljus och ser på Top Model och sedan blir det Desperate Housewives! 



Idag kom moster med en supermysig tröja till mig, hon hade även beställt en till själv också. Det var nämligen en pippitröja med duffelknäppning, så tusen tack! Den kommer passa perfekt nu i höst, sådär varm och mysig!

    


SUNDAY

Då var vi inne på veckans sista dag och den tänker jag tillbringa med familjen men även en tripp ut i affärerna. Gårkvällen blev i alla fall hur mysig som helst. Jag och mina gullpluttar åkte in till Gävle för att gå på Svensson Svensson på bio och den får godkänt, men inge mer. Den gick och titta på om man säger så:) Vi spelade hög musik och sjöng till låtarna både på väg dit och hem, åt popcorn och godis - precis som det ska vara!

 

Nej nu ska jag slänga i mig lite mat och sedan ta vara på dagen!


15 OKTOBER

Ja då var det lördag igen. Idag har jag tagit en välbehövlig sovmorgon och bara tagit det lungt och kvällen får fortsätta på det viset. Jag tänkte ta med mig min andra lilla halva Ottilia och hennes komips på bio, dom ville mer än gärna följa med!


Bild från Liseberg i sommras. Tror jag var mer nervös för Upp skjutet än Ottilia;)

Igår efter jobbet åkte jag och mamma in till Valbo för hon skulle köpa sig en ny mobil. Sedan gick vi i affärerna och jag hittade faktiskt lite smått och gott, vilket inte brukar vara så vanligt nu för tiden. Hittade även en massa fint till både Nora och Ottilia och kunde självklart inte låta bli att köpa. Gav Ottilia en tröja idag, som hon absolut skulle ha ikväll:)

Nej nu måste jag börja göra mig klar, för vi tänkte äta efter vägen någonstans innan bion!

Ha en fortsatt trevlig lördag på er!


MAKE UP STORE

Hallloo!!

Nu har jag äntligen slagit mig ner i soffan, jag kom hem för en stund sedan. Har jobbat sen kl.06.00 imorse, så nu känner jag mig lite trött faktiskt. Har ju faktiskt varit vaken sedan kl. 05.00 om vi ska vara exakt;) Ska snart gå och göra mig en kopp te, slå på en film och tända en massa ljus! Vi har ju kommit in i den årstiden då man vill tända ljus, kura i soffan och göra det mysigt, i alla fall jag - men jag är nog inte ensam?:)

Nu här i veckorna har jag passat på att köpt nytt smink - min foundation, concealer och tri brow color började sjunga på sista versen. Så när jag fick tid över stack jag iväg till närmsta Make Up Store. Jag fick även med mig ett solpuder och en ögonskugga/highlighter med mig hem! Så nu behöver jag inte handla smink på ett tag i alla fall!



Jag har använt smink från Make Up Stores så länge jag kan minnas och jag kan säga att jag aldrig varit missnöjd. Men jag brukar varva mellan MUS foundation och MACs, eller så blandar jag dom båda!

Ha en fortsatt trevlig kväll alla och imorgon är det äntligen fredag!

PUSSKRAM


LONG TIME AGO

Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen.. Men jag har haft en massa annat att tänka på och jag har inte haft något vettigt att skriva. Då kan jag lika gärna låta bli..

Det har faktiskt inte hänt något speciellt dessa veckor. Eller jo, för två veckor sedan hade fina Elin VIP-kväll på Only i Falun. Det blev en väldigt lyckad kväll med modevisning och självklart omgiven av fina människor, tack för det tjejer!

  
Fina Amanda!

Och nu höll jag helt på att glömma, jag har ju förtusan varit till Ullared! Jag kan då säga att jag handlade på där som en tok. Mamma och jag delade vagn till en början, men vi konstaterade ganska snart att det var nog lämpligast att ta en varsin! Det blev en hel del heminredning, så som fina kuddfodral, lampfötter & lampskärmar och en drös med julklappar till mina små änglar! Det känns skönt att ha det avklarat, i alla fall nästan. Känner jag mig själv rätt kommer jag inte kunna låta bli att handla mer åt dom, men det är ju för kul att skämma bort dom! Det är så kul att se när deras fina ansikten lyser upp!

När kassörskan drog dom sista varorna så kände jag att jag blev helt varm om kinderna och hon i kassan undrade om jag mådde bra - haha!! Hon trodde jag skulle svimma, likaså Bella;)


RSS 2.0