FREDAG 25 NOVEMBER

Vad ska man säga om detta väder? November är snart slut och det är plus grader ute och regn.. Blev väldigt chockad imorse när jag skulle åka till jobbet, jag hade liksom packad på mig det varmaste jag äger typ och så är det +10 grader. Haha!



Igår hade jag en liten städdag, så här dagarna innan första advent och allt. Både jag och mamma kommer jobba under helgen och tiden räcker liksom inte till alla gånger. Så jag donade på här hemma och satte upp ljusstakar och stjärnor och gjorde det mysigt! Mamma blev då väldigt glad när hon kom från jobbet i alla fall. Det är okej att tjuvstarta, det är ju så mysigt med den "mysiga" belysningen;)

TJING SÅ LÄNGE


BLOUSE

Här kommer en närmare titt på blusen jag hade på bilden jag la upp igår.

  

Den har blivit en favorit & den kommer ifrån VILA


TWILIGHT - BREAKING DAWN

Igår var jag och min vän Elin och såg Breaking Dawn på bio! Den var riktigt bra måste jag säga, men säger som alla andra - dåligt slut;) Det kändes som att halva filmen var kvar när den var slut.. Haha, men desto mer längtar man till nästa år då andra delen släpps!! Men vi hade det i alla fall mys med middag innan och den storsta menyn "Hollywood" till filmen och satt bekvämt i big-size stolarna!


Bjuder på en bild på mig själv & en halv dagens.

Jag kom i alla fall nyss hem ifrån julbordet med jobbet. Herregud säger jag bara, vad jag har skrattat och riktigt kul har jag har haft!! Mina arbetskamrater är då inte riktigt kloka, haha;)

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan slå på en film, och vakna upp och ha en heldag med Amanda!


22 NOVEMBER

Nu börjar julen närma sig med stormsteg och ännu närmre första advent! Jag älskar verkligen julen men i år vet jag inte alls var min kärlek till julen tagit vägen? Eller så är det för att jag inte fått känna på den där riktiga julstämningen ännu.. Kan det vara att snön inte har kommit än? Jag tycker i alla fall att det ska bli mysigt med lite ljusstakar och julstjärnor i fönsterna! Men ikväll ska jag på julbord med jobbet, det var inte igår man åt julskinka inte.. haha. 

Någon dag här framöver ska jag även ta och baka peppakakor med mina små töser och bara mysa!

 
Bild från förra årets julbak

Min morfar däremot verkar då i alla fall redan börjat tänka på julen, han har varit ute i skogen och huggit gran! Igår eftermiddags var han hit och lämnade av en stor fin en och en liten!

Nu ska jag ta tag i dagen och göra mig klar innan det är dags för julbord.

Vi ses sen /KRAM


SICK..

Nu äntligen har jag blivit människa igen, jag är då i alla fall på bättringsvägen! Jag har som sagt haft någon värsting förkylning och det är anledningen till varför det har varit dött här nu ett tag.. Var till hälsocentralen och där lurade dom i mig att jag hade körtelfeber och tyckte jag skulle googla det.. Vad är det för sjukvård vi har?! Som tur var fick jag träffa en vettig läkare tillslut som tyckte jag kunde vara lugn och släppa det som den första läkaren jag fick träffa sagt. Tusen tack fina, fina, bästa, bästa Amanda för att du ställde upp.

Oj ser att kolckan är lite väl mycket, men vi hörs imorgon igen!

PUSS PÅ ER


2011-11-11

Jag säger som många andra säger idag, vilket häftigt datum vi har idag 11-11-11!

Än så länge har jag hunnit med väldigt mycket idag. Jag har bland annat lunchat med bästa Amanda på Hanssons konditori, det blev mycket prat som vanligt -tack för att du finns min fina vän♥  Sedan åkte hon tillbaka till jobbet och jag drog mig mot Barkhyttan till bror & Bella. Dom röjde i skogen och tog reda på massa bråte, medan jag lånade vattenslangen och satte igår och tvättade bilen! Det var då verkligen inte en dag försent, det var då mer än välbehövligt om man säger så! Men nu så skiner "Bettan" igen, haha;)


Lillpalten Sven

Nu ska jag göra mig klar för att sedan åka hem till svärmor & svärfar på middag,
sedan får vi se var kvällen tar vägen! 

Ha en trevlig fredagskväll på er!


PONCHO

Tänke jag skulle visa min superfina kofta/poncho jag köpte här om veckan, den är nästan lite Pocahontas inspererad!



VINTAGE BY FÈ - Köpt på Blommor & Rum


Den är supermysig och det är så skönt att det är ärmar på den!


10 NOVEMBER

Nu har det till och med hunnit blivit ny månad sedan jag skrev sist.. Jag måste försöka ta mig tid att skriva oftare, men jag tycker att jag har fullt upp hela tiden. När jag väl är ledig då bokar jag upp all tid med sådant som man annars inte hinner med. Någon timme mer på dygnet skulle vara en lösning, men tyvärr en omöjlig sådan;)

Hur som helst så dras jag med en jädrans förkylning. På jobbet i söndags kände jag att en sådan där "feber- hals och huvudvärkont" kom smygandes. Mycket riktigt så slog det till under natten och på måndagmorgon kände man sig så där halvt överkörd.. Nu börjar det släppa en aning, men har fortfarande huvudvärk och knappt någon röst kvar.. Hoppas det gått över till måndag då sju dagars jobb börjar igen!

Nu ska jag ta och äta något, vi hörs senare!
/KRAM 


RSS 2.0