WHITE

Det blev ett sent inlägg, men nu på kvällskvisten har jag myst i soffan med en kopp té och gjort mamma sällskap. Bättre sent än aldrig! Här kommer i alla fall en bild på stolen!


30 MARS

Imorse vaknade jag genast med ett glatt humör, jag såg hur solstrålarna kikade in genom persiennerna. Jag älskar det här vädret och jag håller tummarna på att det får fortsätta såhär, så att snön smälter bort någon gång! Men tyvärr blev det ingen lunchdejt med Amanda idag, men vi gör ett nytt försök imorgon. Vill träffa henne innan helgen i alla fall, för på fredag far jag till ännu en efterlängtad och saknad vän - ingen mindre än Elin! Så min helg kommer jag spendera hemma hos henne med mina andra gummor, Amanda & Madde! Min helg kommer alltså bestå av en massa festligheter och jag vet att det kommer bli supeeer!

Det kommer snart upp en bild på stolen jag skrev om och visade igår!


STICKIG

Innan jag somnar tänkte jag visa ett projekt jag hållt på med. Eller projekt och projekt vet jag inte om det är men jag har målat om en gammal stol i alla fall som jag hittade på loppis för 20 kr. Självklart har den fått lite vit färg på sig! 

Här är en bild före och imorgon kommer det en bild på hur snygg den blev (hehe)!!


Brun och stickigt hemskt tyg på sitsen


29 MARS

Då börjar mars månad också gå mot sitt slut, herregud vad tiden bara rinner iväg.. Fast desto fortare blir ju jag 20, hihi och det är ju alltid positivt! Men hur har min dag sett ut då, jo först jobb och sedan åkte jag och mamma in till Valbo för en liten shoppingrunda. Jag tycker det är så tråkigt att gå i affärer numera, jag hittar ytterst lite.. Tycker allt ser likadant ut. Nej nu ska jag inte klaga ;)  Just det, får inte glömma att jag pratade med min efterlängtade och saknade vän Amanda♥ idag som har varit borta i två veckor.. Kändes skönt att bara få prata ut, om allt som har hänt och så vidare. Gud vad jag saknat henne, hoppas att det blir en lunchdejt med henne imorgon så att vi kan prata ännu mer!

Nu tänkte jag att jag skulle sova, jag har börjar blivit kvällstrött numera.. God natt och puss på er!


Det här söta hjärtat fick jag av mamma här om dagen


STÄDSÖNDAG

Nu har jag äntligen städat klart. Nu är det bara att bädda rent i sängen som är kvar, ska bli så skönt att krypa ner i en renbäddat säng sen! För övrigt har Hjärtat lämnat mig för några dagar i Åre. Men jag överlever nog, hoppas att han får det bra och kommer hem utan några brytna ben bara, haha ;) 


Pärlhyacint = Vår!


23 MARS

I'm back, eller hur säger man? Haha, men nu är jag här i alla fall och jag tänkte bara tala om att jag lever och att jag kommer att "komma tillbaka" sakta men säkert ;) Just nu ligger jag i soffan och väntar in Hjärtat som kommer hit alldeles strax, är ensam hemma till på söndag så det känns skönt att man har en karl som gör en sällskap!

Haha, jag brukar inbilla mig att jag hör en massa ljud när jag är ensam hemma, vi har trots allt sex rum och kök! :O Buhuu, var är du Erik? Nejdå.. jag överlever nog, hoppas jag..


12 MARS

Ja idag blev det heller inte mycket bloggande av. Jag startade min lördag med att stiga upp kvart över nio, inte dåligt för att vara mig. Men anledningen var för att jag skulle hjälpa min farmor & farfar att flytta lite grejer eftersom att dom ska flytta och efter det bjöds det på lunch hos min mormor & morfar. Och nu har vi nyss kommit hem från Marcus & Bella + Sven, har varit där hela kvällen. Jag har gjort naglar, det fick bli franskförlängning med glitter på tipparna. Jag har inte vågar provat något "annorlunda" men idag fick det i alla fall bli lite glitter, haha men det blev så snyggt så. Bella är så duktig hon!

Det kommer bild på naglarna imorgon, för nu ska jag sova  ;)


11 MARS

God Kväll! Idag har jag jobbat och sedan bara tagit det lungt. Min bror och hans Isabelle + Sven har varit här och ätit middag också, mysigt! Så jag har pussat och gosat med Sven mestadelen av kvällen, hihi. Idag har en av mina bästa kompisar satt sig på planet mot Thailand i två veckor.. Jag kommer sakna henne, vi brukar prata med varnadra minst en gång om dagen.. Men vi får hålla kontakten via Facebook och så. Men jag hoppas självklart att hon kommer ha det toppen där nere med en massa sol och bad!! Nej nu ska jag lägga mig i sängen och slå på en film tillsammans med Hjärtat mitt.

Nu säger jag God Natt, vi hörs imorgon igen!


8 MARS

Det hände något lite små roligt imorse när jag var ute och gick med Sven (är hundvakt).
Jag möter ett äldre par med en liten vit hund, en tik så klart och Sven bara måste få gå fram och nosa.. Tanten och gubben tyckte att Sven var så himla söt och go osv. Jag tänkte för mig själv "snälla, fråga inte vad han heter", vad tror ni tantens nästa fråga är? Jo självklart frågar hon vad han heter och jag svarade lite försiktigt "han heter Sven" Gubben svarar -Nämen det heter ju jag ockå höhö (kände på mig att han också hette Sven), ja Sven-Anders till och med säger tanten. Hahaha, att sånt där alltid ska hända mig!  ;)




Idag är det ju den internationella kvinnodagen och fetisdagen (semlans dag)! Har dock inte ätit någon semla ännu, men mamma håller på att fixa ihop några så det ska bli smarrigt!


7 MARS

Nu har jag bänkat mig framför tvn och här tänker jag stanna resten av kvällen! Har varit ute och flängt hela dagen, jobb på förmiddagen sedan åkte jag in till Valbo och har i stort sett nyss kommit hem. Hittade inte så värst mycket, finns så dåligt med kläder tycker jag. Men en tröja och lite annat fick i alla fall följa med hem. Hade Amanda och min kusin Ottilia med och jag säger då det, finns det någon som har mer beslutsångest än Ottilia?! Nej skulle inte tro det.. Haha.


Imorgon kommer den här lill-killen!


23:33

Nu är allt på sin plats igen och jag har äntligen lagt mig i min nybäddade säng. Men nu tänkte jag och Hjärtat titta på en film och ha det mysigt! 

Nej nu säger vi god natt, sov gott mina vänner!


Min sköööna säng!


STÄDSÖNDAG

Så där, nu är jag snart färdig med städningen! Jag har dammugit, torkat golven, plockat i ordning kläderna (rensat lite också) och just nu väntar jag på att torktumlaren ska bli klar så att jag kan stryka och sedan slänga på sängkappan igen! Men tänkte jag skulle titta på Solsidan först och sedan styrka och byta i sängen!

Här kommer en bild på det som fick följa med hem!


6 MARS

Det blev inget inlägg igår kväll, huvudvärken kom tillbaka så jag slog på en film tills jag somnade. Men idag mår jag bättre, har lite huvudvärk men inget jag dör av. Tänkte jag skulle städa idag.. Ska plocka undan alla kläder som ligger huller om buller. Man får ju en sån lust att göra så mycket när solen skiner! Igår gjorde jag en beställning från H&M, blev lite bikinis och sånt där sommrigt ;)  Man lär passa på att göra det nu innan allt tar slut. 

Kommer bilder senare på det jag tänkte visa igår!


Doftljus som jag fick i julklapp av Eriks syster Emma!


Nej nu ska jag sätta igång med städningen!!
 


SOFFHÄNG

Det blev ingen middag för mig, det var tänkt att jag skulle följa med karln min på middag med hans hockeylag. Men mitt huvud och kropp sa nej, det var synd för det hade säkert blivit trevligt! Men istället får jag lägga mig i soffan och glo på melodifestivalen med en filt runt mig, wohoow (nooot!).. Senare tänkte jag visa vad som fick följa med mig hem här om dagen. Men ska äta och titta på melodifestivalen först!


ALMOST SICK

Nu börjar det närma sig kväller, eller sen eftermiddag. Har inte mått så bra idag, har ont i halsen, ont i huvudet och har allmänt ont i kroppen. Nästan som feber.. Konstigt de dära, jag gick och la mig frisk och vaknar upp typ sjuk, bara sådär över en natt. Men har tagit en Ipren och känner mig bätte nu i alla fall. Hoppas det går över, vill inte vara/bli   sjuk, usch!

Mormor och morfar har varit här på fika idag och kusin Nora var också med. Det blir alldeles för sällan jag träffar henne, så det var kul att hon var med!



Nora på Cypern 2009


5 MARS

God morgon lördag! Nu har jag nyss lagt på luren, har pratat med Amanda i typ 40 minuter. Brukar blir långa samtal när vi pratar ;)  Undra vad man ska hitta på idag då, blir nog att bara ta det lungt fram till kvällen. Nej nu ska jag hoppa in i duschen!


4 MARS

Hej mina vänner! Idag är det fredag vilket betyder helg! En timme kvar knappt, men hoppas att er fredag har varit bra då min har varit toppen! Har jobbat, ätit middig hos Hjärtat och försökt förstå hur man spelar poker (haha) och sist men absolut inte minst, träffat min efterlängtade vän Amanda! Vi har druckit té och ätit kakor, Amanda är alltid sugen på gotta hon ;) Tihihi! Nu väntar jag på att Hjärtat ska komma så att vi kan mysa framför en film om ögonen orkar vill säga.

Ha en fortsatt trevlig kväll! TJINGELING


3 MARS

Nu har jag tänt en massa ljus och krypit upp i soffan med en kopp té och dragit på mig min ponscho! Måste säga att jag dricker minst tre-fyra koppar varje dag. Hmm, jag undrar om det är bra eller inte? Hehe. Men det är ju såå gott, så jag struntar i om det är bra eller dåligt ;)



YANKEE CANDLE

Nu på kvällen gick jag och Hjärtat som sagt hem till Bella & Marcus + lilla Sven, har fikat och haft det trevligt! Idag fick jag även med mig lite saker hem från jobbet. Det fick bli en doftpåse, ett ljus och en doftspray från Yankee Candle! Det lukar ju sååå otroligt gott, det fick bli den "nytvättade" doften (clean cotton).


   



Och jag får ju inte glömma, jag såg en kändis idag haha. Det brukar inte vara så vanligt att stöta på sådana där jag bor.. Men det var ingen mindre än Leif Andreé, han har bland annat varit med i "Tomten är far till alla barn".
 
 

God natt mina vänner, vi hörs imorgon igen! TJING


2 MARS

Nu har jag kommit hem efter en ganska lugn dag faktiskt. Gick därför hem lite tidigare, ska äta lite nu och sedan gå hem till Bella som fyller år! Grattis till dig ♥ 


21:13

Nu ligger jag i sängen och har precis tittat på Stylisterna på kanal5 play. Tänkte att jag skulle gå upp och stätta mig i soffan och ta en kopp té tillsammans med min pojkvän (som väntar) och mamma innan det är dags att gå och sova. Kanske blir lite filmtittande innan man somnar också!


1 MARS

Ja, nu är det mars månad. Herregud vad tiden rinner iväg. Känns som att det nyss var jul och nyår, eller vad tycker ni? :O Och det står inte på förrens det är april och jag fyller 20 år!! Det här året kommer gå fort känner jag på mig.. Men det är ju bara att försöka göra det bästa utav det! Imorgon är det jobb som vanligt och så ska jag äta lunch med mamma och Bella som fyller 23 år! Kanske går hem till henne efter jobbet och fikar också ;)


Här kommer det lite bilder:

     


RSS 2.0