BROWN

Helloou!

Då var söndagen här och veckans sista dag. Idag är man lite seg och det beror på att det slank ner en och annan cider igår! Gårdagen bjöd alltså på lite festligheter och jag måste säga att jag inte har druckit sedan juldagen! 

 

Hade besök av ett gäng söta Irländska settrar här på eftermiddagen! Är dom nå fina då?

 
Nu blir det till & fika lite äppelpaj, mums!


LÖRDAG

Hey på er!

Nu är det äntligen helg & jag är äntligen ledig till måndag natt! Det känns väldigt skönt måste jag säga, men jag trivs så bra på mitt jobb så jag jobbar mer än gärna också!



Här i veckan var jag och Erik iväg och handlade lite diverse till vårat hem! Men vad som fick följa med hem visar jag senare. Vi kikade även på en ny säng, men det lär vi vänta med att köpa tills det är dags att flytta in. Åh jag vill flytta nu, vill inreda och göra det fint! Har redan möblerat och inrett färdigt i mitt huvud redan, haha ;)

Nu är det dags att svira om och dra sig ner till Fagersta By för att fira kusin som fyllt 20 år! Hoppas på att mina små kusinbarn också är där!

/ CAROLINE.L


WHITE OR PINK

En ståväska får gärna hänga med till stranden när vi åker till Turkiet i juni!


Dessa kommer ifrån H&M och är riktigt fina faktiskt, 129 kr kostar de bara!


SUNNY SUNDAY

God afton på er!

Vad har ni haft för er denna härliga soliga söndag? Själv har jag jobbat förmiddag idag & igår, jag trivs så himla bra på jobbet, med arbetskamrater osv, vi är som en liten familj! Jag vill verkligen inte sluta, jag håller tummarna på att jag får vara kvar! Men nu är det bara att njuta av den sista tiden utifall att..



Men jag har som sagt inte bara jobbat, det blev även en promenad i det fina värdet och sedan tvättade jag & pappa bilarna (mest pappa, jag tittade på ;)). Det var då verkligen på tiden, så nu skiner Bettan igen!! Jag har även målat lite möbler och hör & häpna, jag tänker även slå till på att doppa penseln i den svarta burken också! Det trodde jag inte, men det kommer bli så snyggt!!



Köpte en pärlhyacint & satte i en vas, vårigt!

Nej nu ska jag forsttta att dona på, man får så mycker energi nu när vi går mot ljusare tider!

/ TJING


MOVING OUT

Hola fredag!

Nu har det gått några dagar sedan jag skrev, men det har varit fullt upp som vanligt. Det har hänt en hel del faktiskt! Jag & Hjärtat  har bestämt oss för att flytta, till ett radhus rättare sagt! Så i onsdags var vi och skrev papper och nu är allt klart, nu är det bara att vänta tills vi får flytta in!! Det kommer att bli hur bra som helst, det är precis så som jag vill ha det! Jag är så glad just nu, det känns som jag svävar på moln haha ;)

Så just nu är det fukus på inredning som gäller, vilket är så himla kul! Igår var jag & fina Amanda och hämtade diverse möbler, vi kopplade på släpkärran (vi provade med tre(!) olika, med den tredje gick det!) och for iväg!
Haha du är bäst & tusen tack för hjälpen gumman ♥



En till ny goding i garderoben, denna från Hunky Dory



Nu ska jag ta mig en promenad hem till min gulliga gammel-mormor, nu var det ett tag sedan vi sågs!

/ VI SES


ODD MOLLY

God kväll på er!

Har er söndag varit bra? Min har då varit hur härlig som helst! Först tog jag en promenad i det fina vädret med lillen Sven, sedan tog jag bilen ner till Amanda & vi gjorde ett besök vid kalkbrottet och knäppte en massa fina kort! Det är ju bara för fint där nu.



Här är min nya goding från Odd Molly & den är hur mysig och hur härlig som helst!

   

Nej nu ska jag dra mig, maten står på bordet!

/ C.L


SÖNDAG 4 MARS

Helloo you! ♥

Då var det återigen söndag och jag tänkte ta mig en promenad i det härliga vädret med Sven! Visst har vi väl haft underbara dagar med sol? Jag klagar då inte i alla fall, jag tycker det kan fortsätta i den här riktiningen så
är våren snart här med stormsteg! Nu blir det till att leta fram lite tunnare ytterkläder och en eller annan poncho kanske.


En liten sneak på min nya jacka & jag älskar den, den är så där vårig och fin!

Igår hade jag en heldag med min älskade mamma & mormor ♥. Vi kikade i diverse affärer efter både det ena och det andra & det blev en del nödvändiga inköp så att säga, tusen tack! Vad hade jag gjort utan er?!

Senare ska jag visa er mina nya godingar som fått flyttat in i min garderob, men nu blir det en promenad!

/ SEE YOU SOON AGAIN


INSPOO.

Hej alla fina!

Det har varit dåligt update här i bloggen den seanste veckan, men det händer så mycket just nu så jag har helt enkelt inte haft tid att blogga. Men tur är väl det, att det är positiva saker som sker!



Bild lånad: google.se


RSS 2.0