25 MAJ

Halloj! Nu har jag precis kommit innanför dörren, jag har jobbat eftermiddag idag och likaså imorgon. Skönt med sovmorgon ;)  Igår var jag som sagt på en shoppingtur med mamma, mormor & Bella, jag hittade lite smått och gott, kan visa sen plus att jag hittade det sista till Hjärtat! Nu ska jag lägga mig i soffan och dra på mig mina nya "mysbyxor" som jag köpte igår, på rean - kan ju inte bli bättre, haha!

God natt på er om vi inte hörs senare!


FLOWER

Nu har jag och mamma precis ätit middag - det bjöds på klyftpotatis, fläskfilé, bearnaisesås och sallad! Pappa är borta ikväll så vi lyxade till det lite ;)  Sitter och funderar på om jag ska ta mig ett glad vin, fick ett sådant otroligt sug efter det, haha. Imorgon i alla fall står shopping på schemat, Hjärtat fyller år på fredag så det sista måste inhandlas! 



Ha en fin kväll allesammans!


23 MAJ

Ja då har vi påbörjat en ny vecka och vi har återigen måndag och jag har redan hunnit med mitt första skift på jobbet och det gick bra! Tiden rullar på snabbt vilket känns skönt, det är i alla fall inte så att man sitter och tittar på klockan och funderar över när tiden ska börja gå. Lite ovant bara att kliva upp runt fem-tiden, men jag vänjer mig. Nu på eftermiddagen har mamma och jag tagit en fika på Hanssons Konditori, mums! Medan vi var i farten köpte vi med oss en bukett blommor och åkte upp till kyrkogården och satte på gammel-morfars grav..



Förövrigt så saknar jag mina flickor..


21 MAJ

Godmiddag på er! Har ni sovit gott? Det har då jag gjort i alla fall (måste ha varit jordgubbarna ;)), åkte hem till Hjärtat igårkväll. Vi plockade fram jordgubbar och grädde, och slog på en film - myyyss! Nu har jag nyss kommit hem och ska strax äta innan vi far till Barkhyttan. Idag går nämligen flyttlasset med möbler!!

Nej, nu ropar mamma att maten är klar. TJINGELING


20 MAJ

Nu är jag nyss hemkommen från min första dag på jobbet! Jag trivs redan, alla är super trevliga och jag har sån tur som får jobba med folk jag känner igen. Vilket känns jätte skönt! Nu är jag ledig över helgen och börjar på måndag igen, känns skönt med lite ledigt så jag hinner smälta allt som hänt dom senaste dagarna/veckorna! Nu ska jag röra mig mot Barkhyttan/huset och se hur det går för dom, kan tro att dom behöver min hjälp ;) Haha!! 

 TJING så länge!


NAMNSDAG

Ja mina vänner, då börjar denna dag leda mot sitt slut. Men innan jag hoppar i säng ska jag hoppa i duschen och sedan hoppa (oj, det blev mycket "hoppa" haha) i mysdresses för lite mys i soffan med en kopp te och min kära pojkvänn! ;) Imorgon väntar som sagt en spännande dag där jag kommer få veta mer om vilka jag ska få jobba med och vart + få schema. Spännande spännande... Idag har förresten Hjärtat♥ mitt namnsdag, så grattis till han!

  
Dessa muggar kommer också från Presentverkstan & dom står högst upp på önskelistan (speciellt dom till höger)!

Nu blir det duschen nästa, vi hörs imorgon igen!


18 MAJ

God morgon! Ligger fortfarande i sängen och drar mig, men jag gläds åt att solen kikar in genom fönstret.
Nu vill jag ha den underbara värmen vi haft och bort med regn och rusk.. Men efter regn kommer solsken, eller? Vi får då hoppas på det i alla fall! Kan tala om att jag fick en oväntat telefonsamtal imorse, jag har nämligen fått jobb! Åååh jag är så himla glad just nu hihi!!

Nej nu ska jag pallra mig upp och ta tag i dagen. Ska åka hem till Bella & Marcus och hjälpa till att packa, dom ska nämligen flytta till helgen! Så nu blir det inge vila av, nu kör vi baa!



Ha en bra dag!


17 MAJ

Hey på er!

Det blev ett sent inlägg idag, har precis som igår farit och flängt överallt! Men det gillar jag, jag tycker det är roligt att kunna hjälpa till. Och idag när jag åkte hem från jobbet svängde jag förbi hos min gammel-mormor och det var verkligen uppskattat
- guu så glad hon blev min lilla mommo! Känns ju så himla skönt nu när man äntligen har fått det där körkortet + bil, man kan ju göra vad man vill. Vilken frihet säger jag!! Nu i efterhand förstår jag inte varför jag inte tagit det tidigare? Hjaa, man är då efterklok allt. Men nu har jag det  äntligen i alla fall och ingen är mer glad/nöjd än jag (eller jo kanske mamma, hon har ju varit min "taxi" nu i typ 20 år) haha, nejdå ;)

God natt & sov gott, för det ska då i alla fall jag göra!
(Är ledig imorgon, vilket innebär sovmorgon)


PRESENTVERKSTAN

Nu så är jag hemma igen, efter en dag där det har farit och flängts mycket. Men jag gillar när det händer saker, jag vill ha full fart eller raka motsatsen, lugn och ro - hehe! Idag var jag som sagt till Falustad med mamma & moster, vi var bland annat in på Gruvgatan 13. Där hittar man alltid någonting, idag fick bland annat en kudde (har en lika fast en större modell sedan tidigare) följa med hem och av mamma fick jag två stycken "tallrikar" från märket Presentverkstan! En lite större som kommer få bli mitt framtida tårtfat, när jag flyttar till eget bo (som jag längtar)!

  
Dagens fynd!


16 MAJ

Hey igen.. återigen förlåt för att det är lite dött här i bloggen nu för tiden. Men jag lovar att
jag ska skärpa migDenna helg har varit händelserik faktiskt, har hunnit med ganska mycket. I fredags åkte jag, Hjärtat och hans lillasyster Emma in till staden och gick på bio och åt mat. Vi såg Fast and Furious 5
och fasiken va den filmen var bra!! Jag hade hört innan att den hade fått dåligt betyg, men av mig får den då topp betyg, lite för alla hunkar som är med också ;)  Lördag och söndag har jag varit i huset och städat och gjort klart köket och sovrummet, ska även dit senare idag och fortsätta i övriga huset!

Idag blev det en tripp till Falun, men berättar mer om det senare och då ska jag även visa
vad som fick följa med mig hem!


11 MAJ

Ja.. jag vet att det har varit dåligt med bloggande från min sida på senaste tiden, mer än en vecka nu ju..
Inte bra inte bra, ska försöka skärpa mig! Men känner att jag inte riktigt hinner med allt jag vill hinna med. 
Plus att nu när det har varit så underbart väder känns det inte lockande att sitta inne och uggla
framför datorn om ni förstår vad jag menar. Jag har helt enkelt varit placerad ute i en
solstol med en massa tidningar och fått lite färg på mig och bara fått njutaa ;) 


Sött litet växthus.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen mysdressen, och sedan invänta Hjärtat mitt! 
Vi hörs snart mina vänner!



3 MAJ - KÖRKORT!

Nu kan jag äntligen tala om för er att jag har fått KÖRKORT! Jag är så himla glad,
jag tror jag spricker (nästan) haha ;) Så hela dagen och kvällen har jag och Hjärtat varit ute
och "raggat", hihi!! Nej nu ska jag sova, är helt slut efter både gårdagen (då jag hade skrivningen) och idag (uppkörning)! Blir nog lite sovmorgon imorgon, kan ju som sagt ta bilen till jobbet nu!

God natt på er, puss!


2 MAJ

Nu är jag äntligen hemma efter en dag på många äventyr, men ingen är nog mer glad än jag! Jag
kan knappt tro att det är sant liksom, tihihi!! Men hur som, jag var i alla fall och klippte mig idag.
Eller jag toppade håret rättare sagt, jag är ju så rädd om mitt hår! 

       
Festsugna brudar!

I keep my fingers crossed!


1 MAJ

Nu var det ett tag sedan sist, jag har haft fullt upp och tyvärr har bloggen kommit i skymundan..
Men nu är det ny månad med nya tag! Igår var det sista april och jag spenderade min kväll hemma hos
Hjärtat med trevligt folk! Vi grillade, drack gott och pratade/skrattade, det var en lyckad kväll enligt mig!
Förutom att jag kom av mig där mot slutet, haha! Men hoppas i alla fall att eran Valborg var lika lyckad den med.

Nu ska jag bädda ner mig och försöka sova, ska upp tidigt tomorrow för att fara in till stan för att klippa mig (äntligen!),  and I keep my fingers crossed!

TJING


RSS 2.0