28 FEBRUARI

Hej mina vänner! Idag är humöret på topp, man blir ju alldeles till sig av det fina vädret som är. Hoppas att det håller i sig! När det är så här soligt känns det inte som att våren är långt borta. Det är härligt med sol, så den får mer än gärna stanna! Nu tänkte jag att jag skulle ta och titta på Top Model, som varje måndag ;) Man har ju sina program som man alltid tittar på!



SÖNDAGKVÄLL

Nu ikväll har jag som vanligt tittat på Solsidan, men idag var det inte lika bra som det brukar vara.. Har faktiskt sovit lite nu på kvällen också, kände mig inte nå pigg så jag somnade i nån timme. Men det räckte med att sova, för när jag vaknade kände jag mig genast piggare. Har även haft lite "nagelvård", jag har filat och oljat in naglarna och lackat dom. Tänkte att Bella (brorsans flickvän) ska få fixa dom nu till veckan om hon har tid. Hon är utbildad nagelskulptör, hon är så duktig! Det är konsigt det där, att man känner sig så himla mycket fräschare när man har fina naglar ;)




Nej nu ligger Hjärtat och väntar på att jag ska bli klar, men vi hörs imorgon! Antingen före eller efter jobbet, TJING


27 FEBRUARI

Idag drog vi iväg till Dalarna, närmare bestämt Borlänge eller utanför Borlänge om vi ska vara exakt. Vi har varit runt och kikat på loppisar. Hittade väl inget speciellt, det enda jag köpte var en poncho när vi svängde in en snabbis på Kupolen. Det är ju så mysigt att bara slänga på sig om man är fryssen, vilket jag ofta är.. Så nu vet ni varför det blev ett sent blogginlägg ;)


MIN DAG

Så här har min dag sett ut: Vakna, åka till affären och handla godis, åka hem och äta mat, åka hem till moster för att fira Ottilia, Ottilia var inte säker på om hon ville ha mig kvar (hon har värre beslutsångest än mig!!!) - men efter många om och men fick jag vara kvar och hjälpa till, mamma kom och hämtade mig för att sedan åka hem till min faster för att äta middag och fika och allt som hör där till. Mamma fick skjutsa hem mig OCH nu äntligen, har jag kommit hem och slagit mig ner i soffan och här tänker jag stanna tills jag inte orkar hålla ögonen öppna längre! Ville bara hem andas ut och bara ta det lungt! Förresten, får inte glömma att Sven är här (är hundvakt), han ligger här på rygg brevid mig i soffan och har det bra!

Ja jag vet inte om ni orkade ta er igenom den där, egentligen en helt ointressant text men det var min dag i stort sett.


Mosters söta katt Nova!


KALAS

Just nu sitter jag hemma hos min moster. Håller på att förbereda inför Ottilias kalas hon ska ha för sina kompisar, pyjamasparty för att vara mer exakt! Har precis fixat deras hår och lite ögonskugga har dom också fått ;)

Updt: Här kommer lite bilder!

     

Nej nu måste jag gå, vi hörs senare igen! TJING


TULPANBUKETT

Igår tog jag hem tulpaner och lite blåbärsris och gjorde i ordningen en bukett! Det är ju så fint med tulpaner, synd att dom inte håller så länge som man skulle vilja. Men nu står dom så fint på bordet ;)

Nu kommer min bror Marcus och hans Bella, och vi får inte glömma lilla Sven över på lite mat, potatisgratäng och fläskfilé med beanässås, nam nam! Sedan ska vi åka på lite födelsedagsfirande och smaska lite tårta och bullar, känns som att det kommer bli en hel del godsaker idag, haha. Men man måste få njuta av livets goda!



26 FEBRUARI

God morgon! Eller vad säger man, tycker jag förtjänade en rejäl sovmorgon idag. Nu ska jag hoppa i kläderna för att åka till affären och handla lite lördagsgodig, det måste man ju ha - eller hur? ;)


FREDAGKVÄLL

Har precis kommit hem, har spenderat hela min fredagskväll hos Hjärtat. Där bjöds det på god middag och kladdkaka med grädde till efterrätt, mummmms!! Det blev alltså ingen "vanlig" fredag med Amanda, som det har blivit dom senaste fredagarna. Men vi hade "vår" tid i går med bio istället, haha ;) Men tänkte i alla fall jag skulle ta igen lite bloggande nu i helgen, lär ju passa på när man har tid så att säga (tiden bara rinner iväg)!! Men nu ska jag & Hjärtat sova, vi hörs imorgon - ha det så bra så länge och sov gott!


25 FEBRUARI

God morgon! Nu har jag precis kommit ur duschen och ska nu skynda mig att slänga i mig något innan jag drar iväg till jobbet. Bråttom bråttom.. Glömde förresten tala om att jag fick hem ett paket från H&M igår!




ÄNTLIGEN

Imorgon är det äntligen fredag och det innebär så klart helg! Har inga planer inplanerade förutom kalas på lördag, annars återstår det att se vad denna helg har att erbjuda. Hoppas på något trevligt i alla fall! Nu ska jag och Hjärtat sova.



TJING, vi ses imorgon!


BIO

Hej alla mina vänner! Nu är jag äntligen hemma efter en dag ute på äventyr. Nejdå, inte så många äventyr blev det. Men jobb och bio med flickorna fick det bli! Vi såg Sanctum 3D, den var faktiskt bra. Ni som inte vet vad det är för en film, handlar den om ett dykarteam som vill utforska undervattensgrottorna. Den är baserad på en del verkliga händelser också. Själv får jag rysningar bara jag tänker på filmer som utspelar sig under vattnet, att bara tänka tanken att inte komma upp.. Usch och fyyy, det är tur man slipper. Det är inget jag skulle utsätta mig för frivilligt i alla fall, haha. Men filmen var bra!

Just nu sitter jag i soffan och myser, har tänt lite ljus och väntar på att Hjärtat ska komma! Han har varit och tittat på Brynäsmatchen, kan ju tillägga att han spelade in 700 kr. Han satsade 50 kr och vann alltså 700 kr!!

Nej nu ska jag gå och göra mig en kopp té. Och nu när vi ändå pratar om té, vi fick in ett himmelskt té på jobbet idag - guu va det luktar gott, nästan som godis! Skulle kunna stå och lukta hela dagen om jag fick ;)



24 FEBRUARI

Just nu sitter jag och gör mig klar, mormor kommer och hämtar mig snart för att skjutsa mig till jobbet. Hon är bäst min mormor! Känns inte nå lockande att gå ut i den här kylan, -20.. Fy säger jag, det enda positiva är väl att solen skiner. Ikväll ska jag gå på bio, men söta Amanda & Elin!


SHOPPING

Återigen förlåt för den dåliga uppdateringen. Men idag har det inte varit på grund av jobb, idag har jag varit in till köpis och handlat med mamma och lilla kusin Nora! Fick med mig lite hem faktiskt, några tröjor, armband, "sovgrejer" och sist men inte minst - fotoalbum så att jag kan sätta in Cypernbilderna i. Svängde förbi Ottilia också på hemvägen med ett litet paket, hon blev så glad sååå!! Får förresten inte glömma att jag har målat på skåpet en sväng också nu på kvällen, blir så snyggt!

Nu ligger Hjärtat och väntar på att jag ska sluta blogga. Han tyckte att det var roligt i början, men nu tycker han att det börjar bli lite jobbigt ;) Gohjätat mitt då, hihi ♥

Ska ge mig nu, vi hörs imorgon igen - TJOHEJ mina vänner!


23 FEBRUARI

Idag är ingen vanlig dag för det är min älskade kusin Ottilias födelsedag, HURRA HURRA HURRAA! Hon blir 11 år idag, stora tjejen ♥ Kommer så väl ihåg när den lilla plutten kom till världen, då jag själv bara var nio år vilket känns som det var igår.. Usch va tiden går fort. Hon ska ha sitt firande "kalas" på lördag men jag ska åka förbi där idag i alla fall!


Ottilia


KVÄLLSMÄNNISKA

Sååå, nu har jag lagt på locket på färgburken och krypit ner under täcket. Nu blir det upp med tuppen imorgon så ska jag dra på ett till lager, gud va fint det blir när det blir klart! Idag har Hjärtat haft borta match i Malung och är på väg hem där ifrån nu. Får se om mina ögon slocknat när han kommer, det ligger en bit bort så att säga..

Men nu när jag ändå är här och skriver, kan jag väl ändå skriva några rader till. Jag tror nog att jag är en människa som får all "kraft" på eftermiddagden/kvällen. Jag tänkte som nu ikväll när jag bara huxflux fick för mig att att måla skåpet som stått där nu i snart en vecka utan att jag haft lust att lyfta penseln. Fast jag har haft all tid i världen att måla färdigt det! Jag liksom går förbi det där skåpet flera gånger om dagen och bara känner hur det ropar på att bli färdigmålad. Jag kan också till exempel få för mig att bara riva ur hela garderoben, för att sortera, gör det snyggt och lägga allt i ordning. Bara såna där spontana grejer.. Hmm, ja ja nu har jag tråkat ut er tillräckligt!

Vi hörs imorgon igen, TJINGELINGENS

MÅLA MÅLA

Efter att ha sett bilden på skåpet, fick jag ett sånt där rus om att jag bara måste måla!! Tror jag sätter igång på direkten faktiskt, vill ju ha det klart nu NU NU!

Nu kom bror och hans Bella plus lilla goa söta Sven, ska gosa lite med han först innan det blir måla av.



TJING så länge!


22 FEBRUARI

Här kommer en bild på skåpet jag skrev om tidigare som jag håller på att måla.



Här är skåpet målat en gång, ska dra på det 1-2 gånger till minst!


SVENSK

Nu ska jag dra på mig mina sköna sockor från SVENSK som är så otroligt sköna om man har fryssna fötter (vilket jag har) och sen hoppa ner i sängen.




21 FEBRUARI

Nu har jag nyss klivit innanför dörren. Jag har jobbat hela dagen från 10-18, men det är skönt att ha något att göra. Blir väldigt långtråkigt att bara gå hemma och trampa! Mamma och mormor kom i alla fall och hämtade mig, vi svängde förbi pizzerian och beställde pizza. Usch, det har blivit mycket sån mat senaste tiden, ska försöka att dra ner på det lite. Lika så läsken, usch usch...

Nu väntar Top Model och sen en varm dusch (jag fryser), men slänger på mig filten i soffan så länge! Brrrr...


Vi hörs om ett tag igen! TJING


RENBÄDDAT

Nu så här på kvällskvisten har jag bäddat rent i sängen, känns så mycket skönare att lägga sig i en ren säng! Solsidan idag var lika rolig som alla andra gånger, haha. 

Nej nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng med Hjärtat och ha det mysigt med kanske en film..

God natt allesammans så hörs vi imorgon någon gång!


Jag & Hjärtat ♥


19:02

Nu börjar klockan snart närma sig åtta, vilket innebär att det är dags för Solsidan!! Då hinner jag slänga mig in i duschen innan och dra på mig myskläderna och krypa ner under filten i soffan. Kanske tar en pizzabit som blev kvar från tidigare också. Imorgon väntas jobb om jag inte känner mig alldeles för krasslig vill säga.. Ska jobba hela veckan så det kommer bli lite dåligt med uppdateringar på dagarna, men den som väntar på något gott väntar inte för länge, hehe ;)


Bild från Cypern i höstas


FILMTITTANDE

Ligger fortfarande kvar i sängen, men har varit upp och ätit i alla fall och det var hur gott som helst! Nu tänkte jag slå på en film, men har inte bestämt mig för vilken det blir än. Jag brukar nämligen kunna ha en väldig beslutsångest.. Har glömt att talat om att jag såg Burlesque här om dagen, filmen med Christina Aguilera och Cher. Måste säga att den var riktigt bra faktiskt, över mina förväntningar. Brukar vara lite skeptisk till filmer som dom sjunger mycket i, men den här var riktigt bra!! Den rekommenderas att se.

Ha det bra så ses vi senare!


20 FEBRUARI

Idag är jag seg som en.. ja jag vet inte men jag är då inte på topp i alla fall. Känns som att jag har feber, har ont i halsen, ont i kroppen, ont i huvudet. Usch usch, jag har inte tid att bli sjuk! Men det är ju inte så konstigt om jag blir det, eftersom att mamma har legat deckad sen i söndagskväll förra veckan.. Men hon är på bättringsvägen nu i alla fall.

Slut pratat om det, ligger i sängen just nu (skämms) och äter godis som jag konstigt nog inte åt av igår.. Haha. Men nu ska jag äta om en stund - hemmagjord pizza! Guuu va mumsigt, mammas mat är bäst!!



Godis e gott!


GÅRDAGEN

Igår hade jag en riktigt mysig dag med min fina vän Amanda ♥ Vi var på shoppingrunda, åt god mat inne i Gävle och hade en trevlig kväll med mycket prat (skratt) och pizza. Det börjar bli lite av en tradition att vi alltid äter pizza och att fredagar är "vår" dag, haha!



Amanda & jag försökte knäppa kort på den fina månen igår ;) Men det brukar som sagt inte bli nå bra när man ska knäppa i mörker, dålig kamera..


19 FEBRUARI

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har varit borta hela dagen. Kom hem för en stund sedan.. Jag har varit på loppis idag, kände att jag egentligen inte skulle ha orkat med det. Hade en så fruktansvärd smärta i halsen och huvudet (vilket jag fortfarande har) när jag vaknade, men man tänker ju alltid - det kanske går över. Men men, jag hade i alla fall tänkte att jag skulle visa vad som fick följa med mig hem igår!



Vinlgas med "silverkant"



AMANDAS PLACE

Det blev en sen uppdatering och just nu sitter jag hemma hos Amanda och tittar på tv. Vi ska snart slå på en film. Idag har vi varit på vift hela dagen, men kom hem med en del fina saker i alla fall - brukar bli så! Hehe ;) Det kommer bilder sen!! 

18 FEBRUARI

Go'morgon! Nu har jag precis gjort mig klar och väntar nu på att Amanda ska komma och hämta upp mig.

Vi hörs senare!


Kusin Ottilia igår!


GO'NATT

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Känner mig lite halv rasslig så det är bäst att gå och lägga sig i tid, för imorgon väntas en shoppingrunda med Amanda! Nu är mina bullar klara i alla fall och en ligger i magen, hehe. Måste säga att dom var väldigt goda, lär bjuda Amanda imorgon när hon kommer och hämtar mig.



"Mina fina och goda bullar ;)"


BULLBAK

Jag låter rubriken tala för sig själv. Det blev baka av i alla fall, så här på kvällskvisten. Just nu står degen på jäsning och jag passar på att äta något. Det ska bli vaniljbullar, så jag får ta och bjuda på kvällsfika här hemma sen när Erik kommer från träningen!

Nej nu ringde äggklockan, dags att baka ut degen - vi hörs sen!

SEMLOR

Nu har jag nyss fikat, hemmagjorda semlor MUMS! Nu ska jag åka hem till gammel-mormor och hälsa på, var ett tag sedan nu. Det blev inget bullbak idag, får ta det imorgon istället.


"Gammel-Mormor på julafton!"


17 FEBRUARI - HALSONT

Nu har jag vaknat till liv, men dessvärre vaknade jag upp med halsont och huvudvärk.. Usch, jag vill inte bli sjuk! Tänkte jag skulle ta en huvudvärkstablett så kanske det blir bättre. Håller tummarna. Men bara för att jag har ont i halsen så stoppar inte det mig från att baka. Jag SKA baka, så är det bara! Senare mot eftermiddagen ska jag ta en promenad också tänkte jag, kanske går förbi mormor & morfar med en påse bullar. Det uppskattas nog! Synd att det är så långt till Stockholm, annars hade jag gått dit med en påse bullar till en vän som jag vet älskar bullar - nämligen Amanda! Hahaha ;)



"Amanda & Jag"


ZzZzzz

Nu är jag så trött man kan bli, tur att hjärtat är här & tar hand om mig! Imorgon ska jag laga mat och baka bullar till min sjuka mamma, stackarn.. Det förtjänar hon ♥

Vi hörs imorgon, GO'NATT


BATH

Just nu sitter jag och drömmer mig bort, ja jag vill ha en egen lägenhet som jag kan göra vad jag vill med! Vill använda och göra fint med allt jag har köpt på mig i mina dar... Men men, den dagen den kommer väl den också. Men NÄR? Nej jag trivs bra hemma, men vill ha något eget bara. Jag har i och för sig hela nedervåningen för mig själv, men ändå.. Jaja, här kommer i alla fall en bild på vad som fick följa med mig hem idag!

      
"Texten ska inte stå där, ställde bara upp den för att visa er" ;)


16 FEBRUARI

Idag har det inte blivit mycket bloggande... Vilket beror på att jag har jobbat hela dagen och är nyss hemkommen från min faster som fyller år idag! Det bjöds på fika och tårta, mums.

Idag på jobbet har jag målat om gammla möbler och när jag skulle plocka bort "pappret" som satt fast på hyllorna i ett skåp hittade jag en gammal 5 krona sedel + två stycken 10 kronors sedlar. Haha, tyckte det var lite små roligt. Har aldrig sett sådana förut ;).


"25 kr"


MOVIE

Nu är klockan snart elva och nu tänkte jag och hjärtat slå på en film, som vi alltid gör typ! Hihi kul med traditioner ;) Vi har inte bestämt vilken film det blir, men det lutar åt "Welcome to the Rileys", hoppas att den är bra!




PICTURES

Just det, jag fick ju ett paket med posten idag. Det var korten som hade kommit, som jag trodde. Tänkte att jag skulle sätta in dom i ett album, men det visade sig att det albumet jag hade nästan var fullt. Det skulle med andra ord inte rymmas med 250 kort till. Måste därför införskaffa mig ett nytt. Jag som tänkte vara duktig och sätta in dom nu på direkten istället för att dom bara blir liggandes.. Men men, för ge mig ut och köpa ett nytt så fort som möjligt med andra ord.

Nu ska jag ta och äta någonting, sedan klä på mig något varmt för sen är det match som gäller!!


Min Erik ♥


PAINTING

För si så där två veckor sedan köpte vi (mamma ;)) 6 st jätte söta krukor med fat på rean som var julröda.. Men plockade självklart fram burken med vita färgen och en pensel! Det var liksom därför vi köpte dom, för att dom skulle få bli vita istället. Tänkte därför att jag skulle lägga upp en bild på resultatet (knäppte tyvärr ingen bild före, är lite glömsk heheh).



Måste tilläga att det inte var lätt att måla i alla småa hål (notera att det är på både faten och självase krukan!)


15 FEBRUARI

Imorse blev det en rejäl sovmorgon faktiskt, jag har nyss klivit upp om jag ska vara helt ärlig.. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, tänkte mest ta det lungt men kanske tar en promenad och får lite frisk luft. Ikväll ska jag i alla fall titta på Eriks hockeymatch hade jag tänkt. Hade förresten fått ett litet paket med posten idag, måste vara bilderna jag framkallat från min och Eriks Cypernresa i höstas!



Där här fina buketten fick jag av hjärtat igår ♥


TIERD

Nu har jag äntligen placerat mig i soffan framför Top Model efter en lååång dag på jobbet, har också fått i mig lite mat. Guuuud va vi har haft kunder idag, tror 80 % var av det andra könet, män alltså! ;) Haha. Kan tala om att alla snittblommor i stort sett var slut när vi stängde. Men det är så det ska vara!

Nej, nu ska jag fortsätta titta på Top Model sen ska jag hoppa in i duschen och sen vänta in hjärtat! ♥


14 FEBRUARI - VALENTINES DAY

Alla Hjärtans Dag och jag ska jobba hela dagen. Fast det gör inte mig någonting faktiskt, tycker bara det är roligt! Jag kan mysa med mitt hjärta sen istället :) Men denna dag bär inte bara på glädje, min gammel-morfar skulle ha fyllt 90 år idag. Han gick bort för snart fyra år sedan, så en sväng till kyrkogården blir det också. <3

Ha en trevlig och mysig dag så hörs vi senare!



TRASSEL

Nu är jag här igen för fjärde gången idag, haha. Hjärtat kom precis och nu ska vi slå på en film, vi tänkte vara lite små töntiga och titta på Trassel! Vi såg nämligen på den igår, men vi båda somnade så vi gör ett försök och ser klart den ikväll istället! Det får inte bli försent för jag ska upp och jobba imorgon 10-18.

Sov gott mina vänner så vaknar vi upp på hjärtanas dag, PUSS!



SOLSIDAN

Nu närmar sig klockan 8 vilket innebär att det är dags för Solsidan! Brukar alltid skratta mig igenom programmet!




INSPERATION

Just nu sitter jag och bläddrar igenom "Romantiska hem & insperation i vitt". Det är så mycket fint med, man vill ha allt man ser och genomföra alla idéer som finns. Jag fick boken i studentpresent av min "chef" Linda, gissa om jag blev glad =).

För övrigt har jag bara städat, varit ut på en härlig promenad och ätit äppelpaj!



"Romantiska hem & insperation i vitt"


13 FEBRUARI

Idag är inte vädret lika fint men det gör inte mig något, bara det inte snöar så är jag glad. Nu har det kommit tillräckligt! Jag hade tänkt att jag skulle göra "innesysslor" idag, ja sådant man brukar göra på söndagar, städa osv.. Fast jag tycker att det är ganska roligt att städa, alla tycker att jag är hel knäpp som tycker det är kul. Men det är så jag är och jag gör det jag är bra på, haha. Om inte annat så blir ju mamma väldigt glad! Det är ju alltid roligt att göra någon glad!!

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan plockar jag fram dammsugaren & moppen!




När jag var ute & gick härom dagen


EVENING

Go'kväll!

Nu har jag nyss ätit middag och hunnit vara till affären för att handla lite lördagsgodis. Jag hann även förbi min moster och kära kusin för ett snabbesök, var längesen nu..

Hoppas att ni har haft en härlig lördag allihop, men ännu är den inte slut. Jag tänkte slå mig ner i soffan och se på Melodifestivalen.. Ingen hitt direkt, men det kan vara trevligt att göra mamma sällskap, i alla fall tills min Erik kommer.

Ha en fortsatt trevlig kväll!



FYND

Nu tänkte jag slänga in några bilder vad som fick följa med mig hem igår. Skålarna jag köpte har jag väntat på ska komma in. Jag har nämligen tallrikar, muggar osv från samma "serie". Det mesta jag köper tänker jag alltid att jag ska ha sen när jag flyttar (vill flytta nu!) och jag kan tala om att jag har samlat på mig en hel del redan! Haha. Jag älskar att fynda. Jag köper hellre billigt och byter ut när man tröttnat, än köper dyrt och skäms istället när man tröttnat.




Fint kuddfodral, Trivsamt 50 kr



Fina skålar, Dollar Store 50 kr/st


WHITE FLOWER

Jag älskar som sagt blommor & inredning, därmed älskar jag att ha färska blommor hemma. Man känner sig så mycket gladare när man har en fin bukett att titta på! Visst låter det konstigt, att en bukett blommor kan få en att må så mycket bättre, hehe.




Den här buketten gjorde jag i förra veckan, - liljor, rosor & fontängräs


12 FEBRUARI

Nu har jag nyss kommit in från en härlig promenad i det härliga vädret! Det är ju för underbart att vakna upp när solen skiner, man vill bara att våren ska komma. Vill slippa alla tjocka jackor, mössor osv... Hur som, så hade jag med mig min brors lilla hund Sven ut på promenad,  jag är nämligen hundvakt åt den goskiten!

Idag tänkte jag att jag skulle måla klart ett gammalt skåp som mamma har köpt, i vitt så klart. Känner att jag vill få det klart så fort som möjligt. Det är så roligt att se resultatet, vilket kommer bli snyggt! Tänkte även åka och se på pojkvännens match om jag hinner, han är ju så duktig!!!


Slänger upp några bilder senare på mina fynd jag fyndade igår!



Sven ligger på hallsoffan & myser!


GO'NATT

Nu har jag kommit hem efter min kväll med Amanda. Har haft det väldigt trevligt och mysigt! Just nu ligger jag brevid en trött och slut pojkvän som spelat hockeymatch. Vi tänkte slå på en film, så länge våra ögon orkar vara öppna vill säga...

Go'natt!


11 FEBRUARI

Hallå där!

Nu har även jag kommit mig för att skaffa en blogg, efter många om och men. Men nu är jag här & tänkte att jag skulle skriva om min vardag, som mestadels består av mitt intresse för inredning & blommor men även för min pojkvän, familj och vänner!


Denna fredag har spenderats med bästa Amanda, trots det hemska vädret med oplogade vägar (SNÖKAOS!) begav vi oss för lite shopping i Sandviken. Vi båda kom hem med en del fynd! Efter shoppingrundan rattade vi hem till Amanda för att ha fredagsmys. Kvällen har bestått av pizza, filmmys och en massa prat. ♥


RSS 2.0