26 APRIL

Det känns som måndag, fast det egentligen är tisdag.. Är det bara jag som känner så?
Jag tror att dom flesta känner så pga denna lååånghelg vi haft! Med detta innebär
det också att denna vecka blir en kort vecka, inte sant? ;)  Jag tycker i alla fall att det känns riktigt härligt!
Just i skrivandes stund väntar jag på att Desperate Housewives ska börja, det är helt klartdet bästa programmet enligt mig. Har även fått mamma att kolla på det, hon har inte tyckt om det innan (säger hon, men det tror jag vad jag vill om ;)) men jag har nog fått henne att ändra sig! Hon sitter också numera klistrad i soffan
 varje tisdagkväll, hihi!



Nu ska jag ta och värma mig en kopp tée innan det börjar!


25 APRIL

Hej mina vänner! Igår var det min 20 årsdag och ni kan säkert förstå att
det var därför det var dött här i bloggen ;)

Jag hade i alla fall en helt perfekt födelsedag, den började med sång och frukost på sängen! Inte helt fel med andra ord. Jag firades av familj, släkt & vänner! Jag fick många fina presenter, fina blommor och det var helt underbart väder (det har aldrig varit så varmt när jag fyllt år någongång), det är som att sommaren har kommit 1-2 månader för tidigt! Men ingen är nog mer glad än jag - jag älskar sommar! Vi spelade kubb och vi spelade spel (Med andra ord!), haha gud så vi skrattade - det är bra roligt de där spelet! I alla fall när man fått i sig lite alkoholhaltig dryck!


23 APRIL - Glad påsk!

Glad Påsk på er! Hoppas att eran påskafton har varit bra, min har varit ganska lugn. Har för det mesta bara tagit det lungt. Det blev ingen tidig kväll för mig igår som jag trodde, haha! Tiden bara rullade på och vi hade det trevlig, vi badade tunna, bastade, åt gott och drack gott. Så jag ska inte klaga, tack för igår alla!! Just nu i skrivandes stund har jag precis städat klart, har som sagt städat och plockat undan lite inför imorgon! Woohoo äntligen 20 år liksom, fast ska jag vara ärlig så har jag inte hunnit känna efter riktigt än hur det känns haha! Men tänk att nu får jag gå på Systemet - den här dagen har man väntat på länge och nu är den snart här! ;)

Nu säger jag god natt & vaknar upp som 20 åring, hihi!


(Hade ingen annan bild, men helt klart bästa skorna!)


22 APRIL

Igår var det inte min dag, den var rent av katastrof.. Allt var bara en enda röra kändes det som. Det enda positiva var att jag fick mig en "dos" av min fina vän Amanda som jag inte har träffat på en tag nu! Fick även träffa lilla goa Ludvig som var hemma hos min faster som vi firade igår men som egentligen fyller år imorgon ;)  Men vad händer denna fina soliga långfredagen då? Jo ikväll ska jag på påskmiddag med hela "Torsåkers-gänget", men vi får se om jag orkar stanna kvar hela halva natten. Kanske tar mig förbi Amanda en sväng när jag ändå är i krokarna!!

Igår var det förresten 4 årsedan min gammel-morfar♥ gick bort.. Kommer ihåg det som om det vore igår, pappa väckte mig och berättade vad som hade hänt och jag satte mig upp i sängen som om jag var vaken.. Jag stog min gammel-morfar väldigt nära och jag har den turen att än idag fortfarande ha min gammel-mormor kvar♥ (som till och med fyller 88 år om en vecka), min älskade lilla mommo! Hihi.


20 APRIL

Nu är det bara fyra (snart tre) dagar kvar till jag blir 20 årHerregud vad denna månad har gått undan, jag menar.. snart är det sista april och sen är det maj - redan!  Men hur är det man brukar säga, "ju äldre man blir, desto fortare går åren", vem vet det kanske stämmer ;)  Hahaa! Men idag har jag & mamma i alla fall varit och inhandlat nästan allt till "festen" på söndag, vi har bunkrat upp med mat, kakor (fika), tillbehör till tårtan, drickat osv. Kan ju säga att det är en hel del, vi blir nog upp mot en 25-30 pers!! 

Och måste också be om ursäkt för det dåliga bloggandet.. Men jag ska vara ärlig och säga att jag helt enkelt inte har haft tid till det. Jag har i stort sätt varit i broderns & Bellas hus varenda dag till sen kväller och har jag inte varit där har jag varit ut på andra äventyr.

Nej nu måste jag sova, TJING och god'natt

  
Fina Ranunkler!


16 APRIL

Hej solstrålar! Hur har eran lördag varit? Min lördag har hittils varit bra, stålande sol ute och så har jag hunnit med att göra lite nytta inne också. Har rensat garderoben och städat, så nu är allt på sin plats igen hehe! Ska äta middag om en stund och det blir potatisgratäng, kött och någon god sås till det + vitlöksbröd och sallad! Smarrigt smarrigt - mammas mat är bäst! Vad kvällen har att erbjuda återstår att se, men det lutar åt festligeheter. Hoppsa ni får en fortsatt trevlig dag/kväll så hörs vi! PUSSS 


15 APRIL

Då var det äntligen fredag och nu "går" vi på helg! Hoppas verkligen att helgen kommer bjuda på lika mycket sol och värme som vi haft dom senaste dagarna!! Har faktiskt inget inplanerat under helgen men något ska jag väl hitta på. Ikväll ska jag hem till min moster en sväng i alla fall och hälsa på kusinvitamin Ottilia♥. Sedan ska jag hem till Hjärtat♥ och riva tapeter!!! 


GOS

Ååh snart är det fredag vilket innebär helg! Äntligen ledig, guuu så skönt säger jag ;)  På tal om helg, i helgen var vi som sagt på 3 årskalas och det var väldigt trevlig lär jag säga. Och lilla Ludvig är ju bara för goo! Jag som älskar bebisar kan ju tala om att jag var/är helt kääär och det var hur gosigt som helst när han somnade i min famn. Mamma sa hela tiden, "ska du inte lägga ner honom" och jag sa självklart BIG no no, hihi mysigt!!

Nu ska jag gå upp och sätta mig i soffan med mamma♥ som är sjuk...

  
Goa Ludvig!


PÅSKLILJA

Tittade nyss på termometern och det är +15 grader i skuggan, är det inte underbart? Satt ute på förmiddagen och åt frukost i solen medan Sven låg och solade sig på en filt. Idag hade jag tänkt att jag skulle städa lite, måste röja undan en massa saker som bara ligger framme.. Men först en promenad i solen!!

     


14 APRIL

Sådär ja, nu har jag kommit in efter en långpromenad med lillskrutten Sven (hundvakt). Idag är det riktigt härligt och skönt ute och solen den skiner!! Gick förbi mormor & morfar och mosters hund Nellie var där, tror hon ska löpa snart för Sven kunde inte låta bli henne. Haha så roligt att se, hon är ju så snäll och säger aldrig ifrån och Sven han fattar ju inte att han är så j-kla dryg ;) 


Nellie


13 APRIL

Jag tror att våren är min favorit-årstid på året, jag får liksom så mycket energi fast jag bara vill lägga mig och sova. Det är i alla fall en härlig känsla när den första solen kikar fram och som dessutom ger värme!! Det är mycket roligare att ta långa promenader, men framförallt att man kan ta av sig ett lager med kläder och plocka undan alla tjocka vinterjackor osv.. Sen får vi ju inte glömma att jag fyller år på våren också, kan ju ha lite med det att göra också. Att det är min favorit-årstid, hihi!


BEDTIME

Just nu ligger jag i soffan och har precis glott klart på Desperate Housewives, känner att jag håller på att somnar.. Blir nog sängen snart, men först ska jag bädda rent! Det är typ det bästa som finns, att krypa ner i en renbäddad säng! Nej nu är det dags att sätta lite fart, ska kliva upp riktigt tidigt imorgon...

God natt mina vänner, sov gott!                                                       "How much more can I take.."


12 APRIL

Idag är det bara 12 dagar kvar till min 20 årsdag! Hjälp jag får panik, jag har inte planerat eller någonting.. Mina kompisar undrar om det blir någon fest eller inte, jag vill men är en sådan dålig "festfixare" haha ;)  Det ska nog lösa sig, hoppas jag! Annars får jag ta in hjälp helt enkelt, hihi.

Ja igår hann jag inte blogg tyvärr.. För direkt efter att jag slutat så åkte jag med Bella till huset och fick en j-kla massa gjort där! Vad vi är duktiga (man måste faktiskt få berömma sig själv lite också). Vi målade klart taket i köket, vi rev ner tapeter, målade väggar, golvlister, element och massa annat. Sen när jag kom hem var det nästan raka vägen ner i sängen!

Nej nu ska jag iväg och jobba, vi hörs ikväll!



10 APRIL

Hej bloggen! Denna söndag har det inte blivit mycket bloggande inte.. Dagen började med att Amanda ringde och ville att vi skulle ta en shoppingrunda och det tackar man ju inte nej till ;)  Efter shoppingen åkte jag till huset och gjorde lite nytta. Jag och kusin Nora målade tak och det tar ju sin lilla tid. En vända till så är det klart, men det får nog bli imorgon! Har nästan nyss kommit hem faktiskt, har ätit lite tacos och nu är det sängen nästa!

God natt


SATURDAY

Nu har jag alldeles nyss kommit in från en promenad med lillskrutten Sven, idag blåser det tyvärr också men solen skiner och den värmer till och med! Men nu ska jag göra mig klar för att sedan åka på 3årskalas.



Vi hörs ikväll igen, TJINELING


9 APRIL

God morgon lördag! Det är i alla fall god morgon för mig, tog en välbehövlig sovmorgon ;)  Jag har inte sovit såhär länge på jag vet inte när. Men skönt var det!! Igårkväll hade jag fullt upp hela kvällen. Vi åt middag och sedan följde jag med min bror och hans kompis till huset och hjälpte till lite. Dom rev tapeter och jag målade lister och så. Kanske blir att åka dit en sväng idag också, för idag ska det tapetseras!! Det tar sig må ni tro ;)  Men först ska jag åka till min kunsin och fira mitt kusinbarn som fyllde 3 år här om dagen! Plus att dom har nyss fått ett nytillskott i familjen också, en liten Ludvig som är två månader, hihi så goooa!

  
Gabriel & Ludvig, är dom inte för söta?!


8 APRIL

Nu tar jag helg och det gör nog många andra också! Härligt härligt. Idag har jag träffat en av mina bästa vänner Elin som är hemma och hälsar på. Vi tog en lunch på Hanssons Konditori, för mig fick det bli bakadpotatis med kycklingcurryröra (som alltid) och Elin åt kycklingsallad. Smarrigt! Idag har jag hunnit med lite shopping också, passade på att köpa lite nya underkläder, hårprudukter och en tunika, Elin köpte en likadan fast i en annan färg :)  Nu ska jag och mamma åka och handla lite godis!!



Hörs om en stund igen!


SVEN

Nu har jag precis kommit in efter en lånpromenad med lilla Sven (hundvakt idag också), hihi han är så jävla goo! Kan inte annat än att älska han, hur kan man bli så fäst vid ett djur? Sven har en sådan personlighet som man bara inte kan annat än älska. Min lilla pluttis! Jag kanske var lite töntig där, men jag är bara ärlig ;)  Dessutom har han fått badat idag också, gud vad han såg bekymrad när han stod där i badkaret. Får ju nästan ont i hjärtat av den där blicken.. Haha, men så fort han var klar raceade han typ 15 varv runt vardagsrumsbordet och gned sig mot mattan. Just nu sitter jag i soffan och äter på ett äpple och lillskiten ligger här brevid mig på rygg och vill bli kliad på magen! 

Ja jag vet, det blev ett helt inlägg om bara Sven ;)

     

Nej nu ska jag kila, ska åka till brorsans & Bellas hus och greja lite!


7 APRIL

Nu är jag nästan nyss hemkommen från Hanssons konditori, min moster♥ fyller år idag - så grattis till henne! Hon ville inte ha något "kalas" utan ville att vi skulle fika där istället. Vi var totalt tio stycken, alla är som sagt alltid sugen på gotta haha!

Men vad ska vi säga om detta väder vi har idag? Det finns inget positivt när man håller på att blåsa bort av denna j-kla vind/orkan. Kändes lite pinsamt när jag gick på stan idag helt själv och så kommer det världens vindpust och jag flyttas i sidled, väskan flyger upp i luften, jackan flyger upp osv... Haha! Men om vi ska ta fram något positivt ur det hela så måste väl det vara att solen, trots allt kikar fram.


HORTENSIA

Just nu har jag två stooora och fina hortensior som pryder mina fönster!


RING

Nu har jag städat klart, men kläderna tar jag i tu med senare känner jag hehe. Fick inte till någon bra bild på ringarna, men dom får duga! Om ett tag kommer Amanda upp till mig, vi tänkte åka och sola lite. Man måste ju få lite färg på sig nu när det blir ljusare tider! Och om inte annat så går det ju mycket fortare med solarium ;)  



6 APRIL - SUNSHINE

Idag är det riktigt härligt väder ute, solen skiner och fåglarna kvittrar - guuud så härligt säger jag! Hihi, jag var i alla fall ut på en morgonpromenad imorse med söt Sven eftersom att vi är hundvakt. Det var riktigt härligt att känna solen värma ;)  Nej nu ska jag ta tag i lite saker som jag måste få gjorda, bland annat att städa mitt rum och sortera in alla kläder i garderoben.. Riktigt tråkigt men idag är det enda lediga dagen, så jag får offra solen mot en eftermiddag inomhus haha.. Men jag känner på mig att solen kommer att stanna och förhoppningsvis så är det lika fint väder imorgon!!

Lite senare tänkte jag visa ringarna som fick följa med mig hem igår, så håll utkik!


desperate housewives

Slänger in ett inlägg såhär i pausen på Desperate Housewives, jag bara älskar det programmet haha. Idag har jag varit och shoppat med mamma och moster. Kom hem med några ringar och koftor, plus att jag hittade jätte fina ljuslyktor i fattigmanssilver från Ib Laursen. Nu står dom och lyser så fint på bordet!  


MÖBLER

Måste berätta att i söndags tog jag, Marcus, Bella & mormor en tripp till Årsunda till ett gammalt hus från 1700-talet och skulle hämta två gamla kökssoffor. Men det slutade med att vi kom hem med två fulla släpvagnar + full bil med bara gammla möbler och annat smått och gott! Frågan var ju, var ska ställa allt? Haha, men det löste sig och allt står nu i mormor & morfars garage. Ska knäppa kort senare så ska jag visa er, hihi! Nu är det bara att införskaffa sig den stösta hinken med vit färg och damma av penseln för nu ska det bli måla av!!


Huset i Årsunda och
 mitt drömhus, tänk vad fint det går att göra!
(Och det är bara ett plus att det är gammla kakelugnar i alla rum).


5 APRIL

Ber så mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen..

Det känns som att tiden bara flyger förbi, tänk att det redan är den 5 april?! Hela helgen har jag haft fullt upp, i fredags åkte jag hem till Elin♥ för festligheter inne i Västerås med mina brudar! Och guuu va kul vi hade det, vi gick och la oss vid halv fem tiden men det spelade ingen roll tyckte Amanda för hon kom och kröp runt halv åtta.. Hahah! Jag och Madde tog tåget hem på lördagen och sedan åkte jag och kikade hur det går för Marcus & Bella i huset, det kommer bli så fint! 

        
Jag med mina brudar!


1 APRIL

Nu har jag precis kommit ur duschen och nu sitter jag och äter frukost. Jag har även packat lite nu på morgonen, jag åker som sagt till Elin i eftermiddag och jag har lite smått panik! Känns som att jag kommer glömma hälften av allt jag ska ha med mig.. Haha! Igår gjorde jag nya fina naglar, denna gång blev det endast förstärkning med franskt. Det blev så snyggt, Bella är så duktig hon! Nej nu ska jag göra mig klar sen åka till jobbet.

Ha det bra, TJING


RSS 2.0