BIRTHDAY GIRL

Halloou!

Jag låter rubriken tala för sig själv, det är som sagt min födelsedag idag och jag blir hela 21 år, men det känns som att det var igår jag fyllde 20 år.. Haha, ja hej å hå vad tiden går undan! Jag fick en sådan himla fin bukett av Hjärtat imorse när jag vaknade, han kan han! Och igår på jobbet fick jag veta att jag fått förlängt så jag kan inte vara gladare! Att få gå till jobbet å ha den där känslan att det är kul är en himla härlig känsla!



Nej nu ska jag svira om & sminka på mig lite för att åka och äta lunch. Sedan hem och städa lite innan nära & kära kommer på besök. ♥

/ VI SES SEN


GOLD

Halloo mina vänner!

Nu blev det ett sådant där uppehåll igen.. Nu får jag väl ta och ge mig va, haha. Men jag har helt enkelt inte haft tid eller lust, jag har bland annat varit sjuk så orken har liksom inte funnits där. Men å andra sidan så skriver jag här för min egen skull :). Men när jag inte varit sjuk har det faktiskt hänt en hel del.

Jag har bland annat fått uppleva ett SM-guld live i form hockey & det var Brynäs som var mästarna! Och denna otroligt häftiga och oförglömliga kväll fick jag dela med min andra hälft Amanda, blev hur glad som helst när hon frågade om jag ville följa med! Vem tackar nej till det liksom ;) Det var sådan grym stämning/tryck från matchens start till slut!
Och självklart stod vi upp å klappade & hejade och var helt lyriska i stort sett hela tiden, tack ännu en gång gumman!



Sedan har jag & Hjärtat varit till lägenheten och mätt en massa och nu är det inte långt kvar! Om dom tömmer lägenheten på det som var kvar skulle vi förmodlingen få flytta in 1-2 veckor tidigare än det var sagt, wiihoo! Det kommer bli så himla bra det här, jag bara längrar å längtar.

Nej nu väntar 8 timmars jobb i guldgruvan, jag älskar mitt jobb!

/C.L

Höll på att glömma bort, imorgon är det min födelsedag & jag blir 21 år!


MARINE

Tacka vet jag Converse! Finns det några skönare skor? Nä, skulle inte tro det så därför fick ännu ett par fylla på min samling. Denna gång ett par marinblåa!



Hoppas att ni har haft en mysig söndag allihopa, själv har jag spenderat min på jobbet :). Men tur är väl det, att vi har en ledig dag imorgon då faktiskt jag också är ledig! Sedan är det dags igen för fyra dagars jobb samt ett 16 timmars pass, det ska kännas att man lever ;).



/ GOD NATT MINA VÄNNER


FRIENDSHIP

Me & my beautiful friend ♥


  

/C.L


GLAD PÅSK

I'm alive! Kanske svårt och tro när det ekat tomt här på uppdateringar, haha. Men jag tänkte i alla fall kika in och önska er alla en Glad Påsk



Det kryllade av blåsippor i Gysinge

Min påskafton har bestått av jobb och åter jobb, riktigt skönt faktiskt om jag får säga det själv. Det fick bli ett tio timmars pass och lika så imorgon, klirr klirr! Jag träffar mina nära & kära i stort sett varje dag endå så det gör inte så mycket. 

 

Men däremot, igår var det andra bullar. När vi vaknade satte vi oss i bilen och åkte mot Gysinge då Hjärtat har stuga där och det bjöds på påskmiddag där! Riktigt mysigt trots det trista vädret.. Men i vilket fall så åkte vi iväg och knäppte en massa kort! Det är ju sådan fin och mysig miljö i Gysinge!

 

Mot kvällningen rattade vi ner till Torsåker där det återigen bjöds på påskmiddag, men denna gång med vårat härliga gäng som vi förra helgen var på kryssning med (även det en grymt lyckad resa)!!



Nu ska jag åka till moster för hon fyller år idag nämligen ♥, det blir en sen vistelse men vad gör väl det :)


RSS 2.0