30 JULI

Idag hade jag hoppats på strålande sol som det var igår. Men tyvärr har det varit lite för mycket moln för att ligga i solstolen, enligt mig i alla fall. Moster kom hit en sväng och gjorde mig sällskap. Hon klippte gräset eftersom att mamma och pappa är borta och jag hjälpte till att köra iväg gräset så idag fick stövlarna åka på! Det är faktiskt riktigt härligt att vara ute och hålla på i trädgården!


Underbara Göteborg!

Just nu sitter jag i soffan och ska snart börja göra mig iordning. Jag och Hjärtat ska åka in till Gävle och äta god mat och sedan se på bio. Har inte riktigt bestämt vilken det blir ännu, men det lutar åt Bridesmaids! Har hört att den ska vara både bra och rolig, så vi håller tummarna! Hjärtat sa att jag fick bestämma film så jag hoppas att han blir nöjd med valet, haha ;) 


29 JULI - FRIDAY

Heeey igen!

Nu är jag äntligen hemma igen, eller äntligen och äntligen jag hade gärna stannat längre! Men hur som helst, vi har i alla fall haft det hur mysigt och roligt som helst. Vi har shoppat loss på stan och självklart gått på Liseberg! Finns det något roligare än att åka karuseller, egentligen? Hahah jag tror jag dör, för fasen va kul det är! Och mina gopluttar har varit hur snälla och "skötsamma" som helst, jag är så stolt över dom, hihi!



Nu ska jag och Hjärtat beställa lite mat och sedan äta
lite jordgubbar och ha det mys i soffan med en film!


23 JULI -LÖRDAG

Hola!

Det här får bli den sista uppdateringen fram till torsdag. Imorgon åker vi som sagt till Göteborg och stannar där några dagar! Dagen har gått till att packa och jag känner att jag har glömt hälften redan, haha fast ändå kan jag inte komma på vad! Jag kommer förstås att sakna Hjärtat, han ska jobba och det är därför han inte kan vara med..

Nu ska jag krypa ner under täcket med Hjärtat!

  
När stumpan plockade smultron här om dagen!

Ha det bra allesammans så hörs vi om några dagar igen!


22 JULI

Idag fick vi sluta tidigare på jobbet, eftersom att det knappt finns något att göra.. Det är ingenting som funkar och med städningen är vi i stort sätt klar med! Men innan vi gick hem beställde vi pizza, mumms det!!

Efter jobbet tog jag bilen och åkte hem till Bella och hade det trevligt, vi har inte setts på ett tag så det var skönt att få träffa henne och prata av sig lite innan vi åker ;)! Sedan åkte jag och hämtade upp mina gopluttar och körde in till Sandviken för lite shopping. Sånt som kan vara bra att ha med sig, typ bil-godis och sådant ;) Jag har helt enkelt haft en väldigt trevlig och mysig fredag med underbara människor!!

 

Nu ska jag återgå till packningen. Men ha en fortsatt trevlig fredag på er!


21 JULI

Hallå!

Idag kom jag på att om tre dagar åker vi till Göteborg och att det kanske är dags att börja packa lite smått. Jag är typ sämst på att packa och jag packar alltid för mycket, för man brukar ju alltid handla något och så vill man använda det direkt i alla fall. Och nu hoppas jag dessutom att vädret är på våran sida och att det inte blir en "typiskt" vecka med en massa regn nu när man äntligen är ledig! För det skulle vara så trååkigt, eftersom att vi tänkte besöka Liseberg. Men nu håller vi tummarna!!


Bjuder på en bild på mig själv!

Om jag kanske skulle ta och dra mig och dona på lite innan det är dags för sängen. Och imorgon är det sista gången på en vecka som klockan ringer 05.15!


17 JULI

Då var söndagen här, veckans längsta dag - enligt mig i alla fall.  Gårkvällen var hur trevlig och mysig som helst, så tack till er som var med och gjorde den! Vi började med en finfin middag på O´learys och efter någon timme där med gott dricka och mycket prat/skratt gick vi vidare till Heart Break (Slick) för att fortsätta kvällen med lite "moves" ;) 

  

Idag ska jag och Hjärtat bara vara hemma och ta det lungt med lite jordgubbar och godis! En riktig slapp- och mysdag om ni frågar mig. -Nej nu ska jag ta vara på dagen så mycket det går innan det är dags för en ny arbetsvecka!

Trevlig söndag TJING


16 JULI - SATURDAY

Helloou allihopa!

Det var ett tag sedan, ja jag vet. Men jag har helt enkelt inte haft tid och lust. Men jag hoppas att er vecka har varit bra och att ni njuter av att det äntligen är helg - vilket jag gör! Har längtat efter helg hela veckan. Men nu jobbar jag bara en vecka sedan är jag ledig en vecka, hur skönt?! Under min lediga vecka tänkte jag ta med mig mina små tjejer till Göteborg och stanna där några nätter. Jag hade tänkt att vi ska gå på Liseberg och kika runt på stan. Dom är hur glada som helst över att dom ska få åka bort med "deras" Caroline ;) Hihi, mina gopluttar♥


Den här underbara buketten fick jag av Hjärtat igår♥

Ikväll ska jag och Hjärtat åka in till staden för att äta gott i trevlig sällskap och sedan får vi se var kvällen slutar! Nu ska jag ta tag i städningen och sedan göra mig iordning lite smått.

Ha en trevlig lördag på er


10 JULI

God middag!

Då var det söndag igen och denna helgen snart slut. Det går fort när man har roligt! Nu ska jag ska snart äta lite mat och sedan hoppa i kläderna och sedan bege mig till min kusin och mina goa kusinbarn! Det var dop för den minsta för någon helg sedan och vi kunde tyvärr inte komma då, så vi åker dit idag istället. Efter det ska jag ta med mig Eriks syster hem till bror och Isabelle som ska få göra våra naglar fina!! Så kommer i alla fall min söndag att se ut, + att jag ska jaga hotell när jag kommer hem igen!!

 

Ha en trevlig söndag på er så hörs vi sen!


9 JULI

Helloou!

Hur har er lördag varit? Min har då varit väligt bra hittils. Tog lite sovmorgon idag, i alla fall till klockan tio! Sedan hoppade jag in i duschen och sedan hämtade jag upp min lilla kusin Nora för att ta oss mot närmsta stad för lite shopping! Vi tog oss även till Lager157, hon har länge länge velat ha en "one piece" och jag visste ju att dom hade sådana där så varför inte ta en sväng dit när vi ändå var i krokarna? Hon kom då hem väldigt lycklig, hihi!

Jag hittade också en massa trevligt, jag fick med mig några tröjor, klänningar, skor och lite andra nödvändigheter hem. Bland annat två stycken "pippitröjor", en marinblå och en vit/cream.

  

När vi väl kom hem igen så la jag mig direkt i solstolen och njöt av solen! Nu på kvällen har jag och mamma varit ute och cyklat, det var riktigt skönt faktiskt! Vi tog en sväng förbi gammel-mormor och hon ville självklart bjuda oss på glass, mums!

Nu ska jag ta tag i i städningen så jag blir klar någon gång idag!


8 JULI - FREDAG

Ja då börjar denna vecka också gå mot sitt slut. Jag har i alla fall nyss kommit hem från jobbet, äntligen! Skönt med fredag och helg säger jag! Ikväll ska vi grilla, mums mums. Bror och Isabelle + Sven kommer också hit och äter med oss. Tänkte att jag skulle knåpa ihop en efterrätt, en "Frasig jordgubbspaj". Har aldrig gjort eller smakat nån sådan så det ska bli spännande att se vad det blir för något och framförallt hur det smakar!


7 JULI

Just nu ligger jag i sängen, kom hem för nån timme sedan. Jag har som sagt jobbat och gu va varmt det är där nere, men det är bara att gilla läget och dricka mycket vatten! Funderar på om jag ska titta på en film innan jag somnar, tyvärr så har Hjärtat åkt bort och kan inte göra mig sällskap.. Han har lämnat mig ända till på söndag dessutom, men tur att man kan ringa i alla fall, hihi! Imorgon tänkte jag att jag skulle hinna till posten och hämta ut ett paket innan jag drar mig till jobbet någon timme. 


Kan inte beskriva hur mycket dem här två tjejerna betyder för mig!

GOD NATT PÅ ER!

"Where are them when you need them..?"


5 JULI - 23:53


Ja idag har jag jobbat och när jag kom hem stupade jag ner i soffan och tog mig en nap (en ganska lång sådan). Jag har inte riktigt kommit in i detta än, jag är en kvällsmänniska och ingen morgonmänniska! Vilket betyder att jag har svårt för förmiddagarna. Men å andra sidan är det mycket så att jag inte kan komma till ro på kvällarna, har svårt att somna osv.. Men hoppas det släpper snart!! Eftersom att förmiddagarna är det bästa skiftet att jobba, man har ju liksom hela dagen framför sig när man slutat. Ja men hur som helst, nu har ni hört mig rabbla om mina sov och jobbvanor en evighet typ, haha sorry!

När jag väl vaknade så gick jag ut i det härliga vädret som kom fram mot eftermiddagen/kvällen. Jag satte min och pratade med mormor och kollade på när pappa och morfar snickrade på vår nya carport. Det var väldigt varmt enligt mig, det ska ju tydligen hålla i sig några dagar vilket är skönt. Men det är synd bara att man jobbar, men jag får njuta av värmen på rasterna istället ;)


Mormor & morfars pudel Milloooww!

Det blev ett sent inlägg idag, men kan skylla på att jag kan vara uppe lite längre idag eftersom att jag får lite sovmorgon imorgon. Hehe ;) Har tre eftermiddagar nu, men på fredagar slutar vi antingen 18:30 eller 20:30. Vilket är skönt, mycket bättre än kl 22:00 i alla fall!


4 JULI

Idag blev det en heldag med mitt Hjärta!  Efter att jag slutat jobbet hoppade vi in i bilen och åkte mot Falustad! Vi jobbar så olika och hinner knappt träffas känns det som, men idag passade det utmärkt då båda var lediga samtidigt. Vi har bara gått och tittat i affärer, satte oss på en uteservering och åt varsin glass i solen och innan vi åkte hem åt vi god mat på restaurang! En helmysig dag med andra ord!!!

      

Nej nu måste jag sova innan tiden rinner iväg och blir allt för mycket.. Hehe, god natt på er!


3 JULI

God middag på er!

Nu har jag vaknat till liv igen, haha. Jag har varit så trött den senaste veckan så det var välbehövligt. Igår var det som sagt jobb som stod på schemat och det gick hur bra som helst. Men när jag kom hem somnade jag på soffan dessutom.. Det var ju mindre bra, fast å andra sidan så var det inget väder att hurra för direkt och jag är ändå en kvällsmänniska. Jag kommer istället igång på kvällarna och vill pyssla och dona med allt möjligt då! Men dom gångerna det är ett problem är när jag ska kliva upp kl 05.00 och dra mig till jobbet.. 

Ja om man skulle ta och dra sig ur sängen och dra sig till duschen kanske, det låter som en mycket bra idé tycker jag!!


1 JULI

Hej på er och välkommen juli månad!

Ikväll blir det grillning med familjen och mina fastrar med respektive, smarrigt! Men just när vi skulle tända grillen, vad händer då? Jo det börjar tokregna såklart. Är det svensk sommar vi pratar om eller.. så typiskt, haha! Men det får ta och ge sig snart tycker jag. Men jag tänker då i alla fall bara njuta av att det äntligen är helg, nästan i alla fall. Jag ska jobba extra 10-14 imorgon men det spelar inte mig någon större roll. Jag ser det inte som jobb utan mer något jag verkligen tycker om att hålla på med!

Men nu tänkte jag gå och se om mamma vill ha hjälp i köket!

 

Vi hörs kanske senare, annars får ni ha en trevlig fredagskväll allihop!!


RSS 2.0