30 AUGUSTI

Just nu ligger jag med filten runt mig i soffan och känner mig inte alls nå pigg.. Jag känner att febern börjar smyga sig fram och halsen gör ont. Jag vill inte bli sjuk, det har jag inte tid med! Jag vill jobba och plus att jag ska gå på bio med snygga tjejer på torsdag, närmare bestämt Amanda och Elin! Nu ska jag ta mig en Ipren och hoppas på att det blir bättre och att jag orkar gå till jobbet imorgon.

Ha det bra alla /PUSSKRAM


29 AUGUSTI

Idag är jag extra glad, jag har fått förlängt på jobbet, eller rättare sagt ett vikariat!! Så nu behöver jag inte fundera mer över hur denna höst kommer att spenderas. Så skööönt, ååh jag är så glad!! Det är kanske inte är mitt drömjobb, men det är bättre än att bara gå hemma och fundera på vad man ska göra i framtiden..


Goaste hunden!

Idag hämtade jag i alla fall ut ett paket på posten, det kom ifrån H&M och i det fanns det lite smått och gott! Jag har även hållit på med garderoben idag också. Håller på att plocka bort sommarkläderna, även fast det tar emot. Vill ha sommar och sol ett tag till!


20:05

Tänkte berätta något roligt för er, som hände i eftermiddags när vi skulle fika. Mormor och morfar kom hit på fika eftersom att mamma hade bakat en massa gott. Jag drack te och som alla vet är te väldigt hett.. Mamma började kasta boll medan hon fikade till deras hund Mille, han är tokig i bollar. Mamma tar i med all kraft och den flyger snett upp i altantaket och studsar tillbaka på MIN tekopp så jag får allt över mig! Jag blev med andra ord dränkt i te!! Hahaha. Men som tur var gick det bra, det var bra varmt men det blev inga värre skador än att jag blev dyngsur. Min moster är bra klantig men idag tog mamma priset!


En bild från fredags natten

Nu ska jag fortsätta rensa garderoben, sedan får det bli duschen och en film!

KRAM


SÖNDAG 28 AUGUSTI

Hello!

 Nu var det ett tag sedan sist igen.. Men i fredags efter jobbet packade jag väskan och for hem till mina bästa tjejer! Alla vi tjejer hade inte träffats på ett tag så det var på tiden! Med det firade vi med utgång i Västerås, Amanda och Elin bor nunera i Virsbo en bit utanför Västerås. Vi hade en sjukt rolig kväll i alla fall, mina tjejer dom kan dom! Men igår var vi desto segare, vi hinkade coca cola hela dagen - ett måste dagen efter!!




HUNTER ORIGINALS

Nu har jag precis varit och hämtat ut ett efterlängtat paket på posten och i paketet låg det nämligen ett par Hunters! Jag har tänkt beställt dom nu ett tag men det har inte blivit av, men å andra sidan har Nelly sådan snabb leverans så det gjorde iget! Men det enda negativa är att dom inte sitter tajt över vaderna, så det glappar när man går.. Jag har ju ganska smala vader, dom fyller liksom inte ut glappet. Men men, det ska nog gå bra endå - hoppas jag!

 

Det känns att sommaren är på väg att ta slut, även fast det har varit varmt och soligt dom här dagarna så blir det väldigt ruggigt sent på eftermiddagarna/kvällarna (men desto bättre passar stövlarna;)).. Det känns som att ligga ute i solen och sola inte är någon ide längre. Så nu får det bli solarium istället. Det är tur att det finns två stycken där mamma jobbar, så jag brukar cykla dit när jag slutat - perfekt ju!

Nu blir det att hoppa i duschen och sedan mysa ner mig i soffan med en stor kopp té och en bunt tidningar!
(Ska knäppa kort på mina naglar också, så att ní får se vad fina dom blev)


23 AUGUSTI

Denna vecka har då börjat med full fart! Så fort jag kom hem från jobbet igår åkte jag hem till Bella för att få mina naglar fixade. Det fick bli förstärkning med franskt, som jag alltid brukar göra. Men jag tycker att det är fint och ser fräscht ut!! Tusen tack Bella!

När jag kom hem åt tacos och sedan åkte jag iväg på massage i två timmar! Det var verkligen välbehövligt, jag som har problem med ryggen. Så det var väldigt skönt och hur avslappnande som helst! Har bokat in en tid om ca två veckor igen.



Idag har jag jobbat och direkt när jag kom hem åkte jag och hämtade upp min lilla stumpa Ottilia och åkte till Valbo. Hon ville shoppa och självklart ställer man upp! Vi har haft en helmysig dag, vi har fikat, handlat en massa fint till henne och sedan avslutade vi med middag! Hon var så nöjd med dagen och det är huvudsaken.

Vi hörs imorgon igen, nu ska jag sova!!


23:18

Nu är jag egentligen vaken på övertid, haha ;) Jag ska upp 05:00 imorgonbitti och jobba, jag är så himla dålig på att komma i säng på kvällarna. Jag tänker hela tiden att jag ska göra en massa saker innan och vips på är klockan en bra bit över 23:00.. Så det är något jag måste bli bättre på helt enkelt!!

Mamma och jag var som sagt iväg och shoppade idag. Vi hittade en massa fint och självklart blev vi några plagg rikare! Handlade även en varsin velour-mysdress till mina små töser och dom blev ju överlyckliga!! Hihi, det är så kul att skämma bort dom små - mina änglar!


Världens snyggaste kille!

Efter shoppingrundan blev vi bjudna på middag hemma hos bror och Bella. Det blev grillat och supergod efterrätt! Vaniljglass, hallon och blåbär och riven vitchoklad, guuu så gott!!

Nej nu säger jag god natt - sov gott!


SUNDAY

God morgon!

Jag vaknade för en stund sedan, har bara legat och dragit mig i sängen sådär som man brukar göra varje söndag ;) Igår bestod dagen av fika hemma hos min gammel-mormor och sedan fick det bli mys hemma i soffan igår igen och med god middag på det! Men inte klagar jag, tycker det är som bäst när man bara får "vara".


Kanske man får träffa den här lillskrutten idag?

Idag tänker jag och mamma ta den där shoppingturen som jag pratade om igår! Det är ju minst lika tråkigt väder idag och då är shopping perfekt.

Nu ska jag göra mig klar, vi hörs senare ikväll!


20 AUGUSTI

Usch vilket väder! Det bara vräker ner regn och inte verkar det vilja sluta heller.. Så typiskt när man är ledig och allt ju. Men men, får väl passa på att antingen ta en shoppingtur eller att göra sysslor inne idag. Men det lutar åt att bara stanna hemma, men kanske att jag åker hem till bror och Bella på eftermiddagen. Jag skulle behöva göra naglar, måste ju passa på nu när jag för en gångs skull har någorlunda långa naglar. Vilket inte händer så ofta att jag har ;) Och det är ju tur att jag har min fina Bella som min personliga nagelskulptör ;) Hihi!


Ottilia & jag på Liseberg!

Nu ska jag äta lite mat, sen får vi se var dagen lutar. KRAM så länge! 


19 AUGUSTI - FRIDAY

Så där, då har jag precis kommit in efter en timmes powerwalk med moster och hundarna. Jag är nämligen hundvakt eftersom att bror och Bella skulle bort. Men inte gör det mig något, jag tycker det är så härligt att ta promenader - i alla fall när man har sällskap. Det är så tråkigt att gå ensam, tycker i alla fall jag! Dock känner jag redan att träningsvärken börjar krypa fram, sakta men säkert.. Jag är så himla otränad så det finns inte! Så imorgon känner man sig säkert mör och fin, haha! Men det ska det få bli ändring på, jag måste börja röra på mig mer. En liten reminder till mig själv där!!


Goaste vovven!!

Ikväll blir det faktiskt en pizza till middag, nu när jag har varit nyttig med promenad och allt.. Haha, men vem bryr sig -not me. Nu ska jag hoppa i mysdressen och placera mig i soffan med en film med mamma! Denna fredagskväll kommer alltså att bestå av att bara ta det lungt och ha det mys. Hjärtat jobbar natt inatt, men det är tur jag köpt mig en stor godispåse! ;)


SHOPPING

Hej bloggen!

Det får bli en snabb uppdatering, jag ska hoppa in i duschen strax och sedan blir det sängen på direkten. Jag ska upp och jobba imorgonbitti och klockan ringer kl 5.00.. Men som tur är, är det äntligen fredag! Denna vecka har verkligen rusat förbi, kanske är det så när man har roligt på jobbet? Jag trivs verkligen hur bra som helst. Så nu är det bara att njuta dom här sista veckorna!

  
En liten titt på vad som fick följa med hem!

Idag ringde mormor och ville att vi skulle ta en shoppingutur, hon och jag. Vilket jag sjävklart tackade ja till! Vi har haft en jätte mysig dag i Falun, mormor ville handla lite nytt och jag var med som smakråd, hehe. Men självklart kom jag också hem med några plagg och något smycken. Köpte bland annat en superskön poncho och en stickad kofta, perfekt nu när vi går mot kyligare tider.. Det känns att hösten är på ingång, tråkigt nog. Men å andra sidan så är faktiskt hösten en riktig mysig årstid!

Puss på er och god natt!


17 AUGUSTI

Jag lever! Tänkte bara slänga in ett inlägg och tala om att jag fortfarande finns kvar! Jag har helt enkelt inte haft någon lust eller ork till att blogga, jag har inte haft någon fantasi överhuvudtaget. Därför har bloggen blivit lagd på hyllan ett tag nu.. Men jag ska försöka uppdatera men jämna mellanrum i alla fall. Fast nu känner jag mig rätt utvilad och kan börja köra igen ;)


Jag som älskar blommor, njuter för fullt nu innan hösten kommer och tar över!

Jag kan i alla fall tala om att jag och Hjärtat förra helgen gjorde ett nytt försök till att gå och se "Brides maides" på bio. Och jag kan då säga att den inte var någon höjdare alls. Det var jobbigt att sitta där och titta på klockan hela tiden och räkna minutrarna, typ. Den var trots allt över två timmar lång.. Jag hade förväntat mig något mycket bättre. Gå nu inte och se den ;) 

Vi får se om jag kikar in igen senare, men nu ska jag baka hade jag tänkt!


5 AUGUSTI

Nu är det ääntligen fredag och helg! Imorgon ska jag ta en rejäl sovmorgon, det förtjänar jag verkligen. Har gått upp 05.00 varje morgon och slitit som ett djur (nästan i alla fall) ;)



Just nu sitter jag med mamma & Bella och myser med lite gott dricka och godis. Vi har grillat nu på kvällen, vilket är det bästa och godaste som finns på sommaren! Snart kommer Erik också hit, han har jobbat så nu ska han få lite mat. Sedan ska vi titta på en film, men känner på mig att jag kommer att somna tidigt!


DINNER

Nu har jag nyss kommit hem efter en god middag med familjen! Vi åkte iväg ett gäng och satte oss på en restaurang och jag beställde en plankstek - smarrigt!

 
Ottilia moster & mamma!

Imorgon är det äntligen fredag och jag tror inte att jag har längtat efter helg så här mycket någon gång! Vill inte jobba imorgon, jag vill ligga kvar i sängen med Hjärtat. Känns så fuskigt när han ligger där i sängen och ser så där mysig ut, hihi! Nej då det är bara att hålla ut en morgon till. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen och försöka titta på en film om jag inte somnar ;)


3 AUGUSTI

God kväll

Nu har jag precis kommit ur duschen. Jag bara jobbar och jobbar, men det är tur man slutar i skaplig tid så man hinner njuta och ta vara på det härliga vädret! Jag la mig i solstolen med en bok nästan på direkten när jag kommit hem. Jag är rätt stolt faktiskt, att jag Caroline Larsson har börjat läsa en bok!! Jag har typ läst fyra, fem böcker i hela mitt liv. Så ni förstår själva vilket intresse jag har för att läsa böcker. Men den här verkar rätt intressant. När jag väl läser så ska det vara berättelser som är verkliga, att det har hänt på riktigt. Annars tappar jag intresset och somnar istället!


Bläddrade i senaste nummret av "Jeanne d ́Arc Living" hos moster

Nu mot kvällningen var jag hem till min kära moster på middag. Hon hade gjort god kyckling med curry, mums! Mamma och pappa har varit borta över en vecka och moster har varit snäll och bjudit mig på mat! Men nu har mamma och pappa kommit hem igen (som jag lääängtat!!) så nu är allt som vanligt igen, haha ;)  Nej då, jag brukar faktiskt också laga mat, men bara ibland.. hihi.


1 AUGUSTI

Helloou boggen!

Ja då går vi in i augusti månad och som vanligt undrar jag var föregående månad tagit vägen? Jag hoppas nu att hela augusti kan få vara solig och härlig innan det går över och blir höst!

(Varning för långt "tjat";)) I lördags var ju jag och Hjärtat till Gävle för middag på O´learys och sedan bio. Vi var lite sen redan när vi kom så därför beställde vi maten direkt, så att vi skulle hinna i tid till bion. Vi satt och väntade och väntade men ingen mat kom, sedan kommer en av servitörerna och undrar varför vi inte fått vår mat och hon gick ut i köket för att höra. Efter ca 10 min kom äntligen maten och då sa servitörern att hon bad så mycket om ursäkt att vi fått vänta och att dom mer än gärna bjuder på dessert!! Och sedan när vi skulle betala så drog dom av yttligare, så vi behövde i stort sett bara betala för maten!

 

Sedan sprang vi iväg till bion eftersom att vi var sena, när vi väl sitter där och filmen ska börja då är bilden bakvänd och det kommer ut ett konstigt dunkljud från högtalarna. Efter en stund blev det svart och sedan startades igen men denna gång utan ljud och så höll det på.. Många tröttnade och började gå därifrån och vi gjorde detsamma. Vi fick två gratisbiljetter var och pengar tillbaka för det man handlat..

Man kan säga att vi hade tur i oturen, fast ändå inte haha! Men det blev en händelserik kväll i alla fall!!

Nu ska jag och Hjärtat åka hem till bror och Bella för lite grillning!


RSS 2.0