STRAWBERRY

Hola solstrålar!



Det känns som att det är vår ute - det droppar från taket, man hör fåglarna kvittra & solen skiner!
Jag bara älskar det, nu vill jag att våren ska komma på riktigt!

För att få den där lilla extra känslan slog jag till & köpte jordgubbar idag!



OCH GRATTIS till min lilla prinsessa på sin 12 årsdag idag! ♥

Sen är det säkert ingen som missat att det blivit tillökning i kungafamiljen inatt, även där en liten prinsessa ;)

Nu ska jag äta upp de sista jordgubbarna & sedan ta en promenad!

/ LOVE


22 FEBRUARI

God kväll!

Det blev återigen en kväll i soffan och tv tittande & lite internetshopping på det!  Så nu är det bara att vänta på att posten kommer :)

Idag har jag mest bara tagit det lugnt, tog en fika på Hanssons med mamma, mormor & kusin Ottilia som för övrigt fyller år imorgon!



Det blev lite paketinslagning nu så här mot kvällningen & självklart är dom till Ottilia!

Nu ska jag hoppa in i duschen & sedan krypa ner i sängen, klockan ringer nämligen 04.45 imorgonbitti då det är dags för jobb igen!

/ C


FETTISDAGEN

Idag är det semlans dag!

Nu blir det en kopp te & en semla innan det är dags att gå till jobbet.

  

Mina & mammas semlor vi gjort, köpte färdiga bullar och gjorde resten själv - mums!

Nej nu är det fikadags!

/ KRAM


NAILS

Helloo!

Just nu sitter jag i soffan & tar det lungt, har som sagt jobbat natt och det tar på krafterna minsann men inte klagar jag för det ;) Jag funderar på om jag ska ta mig en promenad innan det dags för att återigen jobba en natt, kan behövas piggas upp med lite frisk luft!



Igår var jag som sagt till Gävle och fick nya fräscha naglar! Jag kör alltid med fransk -förstärkning. Jag har många gånger tänkt testat på något nytt, men enformig som man är så slutar det alltid med det vanliga, haha!

På bilden skymtar även min nya ring som jag köpte för någon vecka sedan, hittade den på Ur & Penn av alla ställen! Den var till och med i äkta silver och på rean, som hittat! Gillar att den är lite bredare men ändå väldigt klassisk!



Mina "favorit"ringar just nu, även den andra kommer från Ur & Penn och är i äkta silver!

Nu blir det en promenad, vi hörs senare eller imorgon!

/ TJING


WEEKEND

God kväll!

Nu är det snart dags att slå igen för kvällen, imorgon blir det att åka in till Gävle för lite nagelfix osv. Sedan är det bara hem och vila innan jag ska iväg och jobba ett nattskift!



Skulle mer än gärna vilja ha en liknande pläd som på bilden!

Gårkvällen bestod i alla fall av mys med familjen. Först tog jag med mig mormor för att handla födelsedagspresent till min lilla prinsessa som fyller 12 år nästa vecka. Sedan åkte jag raka vägen hem till min faster och hade det trevligt, vi lagade mat och såg på, hör och häpna Melodifestivalen!! Och kvällen avslutades hemma hos kära vännen med prat & mys!

Nej nu är det sängen som gäller, som för övrigt är renbäddad -hur skönt?!

/ NATTi NATT


NAMNSDAG

Idag är det Alexandra som har namnsdag och eftersom att mitt tilltalsnamn, Caroline inte finns med så får jag väl gå på mellannamnet istället! Så grattis till mig själv på namnsdagen, hihi ;)



Bild lånad: Mio.se

Just nu känner jag att jag vill lämna boet och skaffa eget! Jag skulle kunna flytta imorgon bara jag får flytta & det är absolut inte så att jag inte trivs eller så hemma, utan jag känner att det börjar bli dax! Men den stora frågan lyder, var ska/vill man bo? Hmm, jag tror jag suger på den karamellen ett tag till..


SILVER

Äntligen fredag & ledig helg!



Det känns verkligen underbart med helg & att jag är ledig, jag har jobbat tre helger i rad nu, men nu så äntligen!

Vilket härligt väder det har varit idag, tur jag hann ta en riktig långpromenad innan jag gick till jobbet idag! Solen verkligen värmde, såå himla härligt! Hoppas vi får se mer av dessa dagar här framöver.



Dom här fina ljuslyktorna från Noa Noa fick jag i julklapp av Hjärtat
(Tur man har en pojkvän som vet vad man gillar) ;)


PINK LOVE

Nu har jag precis haft lite mysig kvällsfika med mamma & pappa! Mamma hade köpt söta bakelser från Hanssons Konditori som vi nu har mumsat i oss!!



Nu ska jag försöka sova, dags att jobba ett förmiddagspass imorgon bitti igen!




♥ GOD NATT ♥


ALLA ♥ DAG

Glad alla hjärtans dag på er alla!

Det är som sagt alla hjärtans dag idag & tyvärr så är inte mitt Hjärta hemma och kan fira med mig.. Men blev glatt överraskad när jag kom från jobbet och går in i köket & det står en bukett med rosor på bordet ♥
Idag skulle även min gammel-morfar fyllt år, tänkte att jag skulle åka upp på kyrkogården och sätta ett ljus på graven som minne ♥ 




Nu ska jag göra något att äta, vi hörs sen igen!


FAMILY

GOD EVENING!

Ja denna helg består återigen av jobb och mera jobb.. Det är så typiskt, när man jobbar då dyker det upp erbjudanden hit och dit på vad man kan göra, OCH när man väl är ledig, ja då står man där och undrar vad man ska hitta på ;) Jaja, slut tjatat om det. Jag är glad att jag har ett jobb, thats it!

  

Mina tjejer som inte är så små längre!!

Idag har jag som sagt jobbat förmiddag och har yttligare en imorgon. Efter jobbet tog jag en långpromenad i det härliga vädret med lillen Sven, vilket kändes skönt efter bastun på jobbet! Och nu har jag precis kommit innanför dörren efter att ha varit på familjemiddag hos mormor & morfar! Det bjöds på potatisgratäng, oxfilé & en massa gott till det samt efterrätt, mums. Mina favorittjejer var dessutom där, vi satt och spelade kort & planerade en shoppingtur imorgon efter jobbet - myyyss!!

Nej om jag skulle ta och hoppa i säng kanske, så att jag orkar upp imorgon - ja, det låter som en bra idé!

/ G'NIGHT


SMULTRON

Halloo!

Då var det äntligen fredag! Dagen har hittils varit ganska lungn, har tagit en långpromenad med Sven och sedan blev det en lång & varm dusch med skrubb, hårinpackning och hela köret! Jag använde mig av produkterna jag fick i julklapp, från Björk & Berries. De luktar ju så himla gott (Wild Strawberry)!! Glöm inte det - att både kropp, hår & ansikte behöver en extra boost nu i dessa kyliga tider! 



Nu har jag i alla fall tagit mig i kragen och beställt en NY dator! Vilket var mer än välbehövligt, så nu är pappa och hämtar ut den!

Nu ska jag kila, ha en fortsatt trevlig fredag!

/CAROLINE


BRUNETT

Precis som rubriken lyder, jag har gått och blivit brunett efter många om och men!! Den 10 januari om vi ska vara exakt, vilket snart är en månad sedan! Ja, hej och hå så tiden rullar förbi..
Jag har väl inte riktigt vant mig till 100 % ännu, men det börjar ta sig ;) Det kommer då i alla fall dröja ett väldigt bra tag innan jag blir ljus igen! 



Har inte fått till någon bra bild ännu, men denna får duga så länge!

Nu ska jag försöka sluta dom bruna, för imorgon väntar en shoppingdag med min äkta hälft (Amanda)!

GOD NATT / C


ONSDAG

God morgon på er!

Nu har jag vaknat och känner mig rätt så laddat inför ett sista eftermiddags-skift innan jag är ledig till lördag! Just nu är det mycket jobb som gäller och det är därför inte tiden räcker till att blogga. Hela helgen bestod av jobb och tiden jag fick över gick till att träffa morfar på sjukhuset ♥, men nu har han äntligen fått kommit hem och jag är så glad att allt gått bra trots omständigheterna..

Här om kvällen åkte jag hem till Amanda och hade myskväll! Vi slog på en film och till det hade vi gjorde fruktsallad & smoothie, smaskigt värre!

 

Nu ska jag göra något att äta och sedan är det dags att gå till jobbet!

Ha en bra dag / KRAM


FRANS & BRYN

Gårdagen spenderade jag med Amanda inne i stan, vi hade en heldag med lite smått och gott! Vi mötte upp söta Elin för en sen lunch sedan lite shopping på det, innan Amanda och jag kilade iväg på vår bokade tid för frans- och bryn färgning samt plock av bryn! Vi båda blev väldigt nöjda med resultatet. Det känns skönt att man bara behöver använda fransböjaren och sedan är det klart, dom dagarna man inte känner för att dra fram mascaran. Det blir definitivt ett återbesök!

Nu ska jag sova / TJING & GOD NATT



Skickar iväg en extra tanke på min älskade Morfar ♥


1 FEBRUARI

God kväll på er!

Nu har jag precis kommit in efter en långpromenad med lilla Sven. Han ska vara här över natten då hans husse ska åka på långsväng imorgon. Så imorgon blir det att ta långpromenader, det gäller att passa på när man har sällskap! ;) Nu har han precis "bäddat" iordning filten här bredvid och lagt sig till ro den lilla skrutten! 

Nu ska jag dricka en kopp té med mamma & värma mig lite, uppdaterar senare igen!


Världens goaste hund med världens finaste ögon


RSS 2.0